SpeedLink gaming headsetek minden igényre

Kütyü Magazin, 2016. augusztus 11. 15:44

A kezdő, a haladó és a profi játékosok is megtalálhatják a megfelelő headsetet a SpeedLink friss kínálatában. A saját kategóriájukban egyaránt kiváló ár/érték arányt felmutató headsetek belépőszíntű tagja a Speedlink Legatos Stereo Gaming Headset, mely versenytársai közül kivételes kényelmével tűnik ki. A haladó játékosoknak szánt Speedlink Martius Stereo Gaming Headset a komfortos viselet mellett intenzív mély hangjaival és vörös LED megvilágításával hódít, míg a Speedlink Medusa 5.1 Professional Surround Gaming Headset nyolc hangszórójával és beépített hangkártyájával a profi játékosok társa lehet.

A fejhallgató használat egyik legnagyobb hátulütője az, hogy számos eszközt képtelenség huzamosabb ideig viselni, mert egyszerűen fizikai fájdalmat okoz. A számítógépes játékosoknál, még ha csak hobbi szinten is űznek egy-egy játékot, azok órákra a képernyők elé tudják bilincselni őket. A Speedlink rájuk gondolva tervezte meg a Legatos Stereo Gaming Headset-et, mely kis tömege és állítható fejpántja mellett kagylós kialakítású fülpárnát kínál, melyben a fülek levegősen helyezkedhetnek el, így a játékosok nyugodtan belefeledkezhetnek a játékba. A meghajtó telepítése nélkül használható, vezetékes távirányítóval felszerelt Legatos felhajtható mikrofonnal érkezik, így minden felhasználási mód közben kényelmes viseletet biztosít.

A haladó játékosok igényeire szabott Martius Stereo Gaming Headset a különösen puha párnázásának és nagyméretű fülpárnáinak köszönhetően még magasabbra emeli a komfortszintet és – kifejezetten a mély tartományokban –, intenzív hangélményt nyújt, így akár zenehallgatáshoz is megfelelő választás. A headset kialakítása is minden lehetséges módon tükrözi, hogy játékokhoz született, ezt az érzetet tovább erősítik a fülpárnák külsejére helyezett vörösen izzó LED-ek. A Martius headset vezetékre szerelt hangerőszabályzóval és mikrofonnémító kapcsolóval érkezik.

A Medusa 5.1 Professional Surround Gaming Headset valódi 5.1-es térhangzásával és kiváló ergonómiájával a profi játékosok igényeit is tökéletesen kielégíti. A headset beépített hangkártyát kapott, így a játékosoknak nem kell az adott esetben kevésbé jó minőségű audio hardverrel felszerelt számítógépükre hagyatkozniuk, és mindig kiváló hangzást élvezhetnek. Az oldalanként négy-négy hangszóró által biztosított vibráló basszusokat és torzításmentes magas hangokat kínáló 5.1-es hangzás olyan térélményt biztosít, amely kulcsfontosságú a profi játékosok sikereihez. A nagyméretű, fület körülölelő fülpárnákkal szerelt, a számos beállítási lehetőségnek köszönhetően minden fejformához illeszkedő, mindössze 320 gramm súlyú headset felhajtható karra szerelt, kiváló érzékenységű, zajszűrős mikrofonnal és a hangerő, illetve a hangszín beállítását, valamint a mikrofon ki- és bekapcsolását lehetővé tevő vezetékre szerelt, csúszásgátló talppal ellátott asztali távirányítóval érkezik. 

Ár és elérhetőség

A Speedlink Legatos Stereo Gaming Headset 4 699 Ft-os, a Speedlink Medusa 5.1 Professional Surround Gaming Headset 29 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron már elérhető Magyarországon is, a Speedlink Martius Stereo Gaming Headset pedig 14 999 Ft-os áron szeptember 1-jén kerül a hazai boltok polcaira.