Filmnézés közben nyerhetnek a Paramount Channel nézői

Kütyü Magazin, 2016. szeptember 12. 14:13

Izgalmas játékkal várja a nézőket a Paramount Channel: szeptember 12-e és 30-a között minden hétköznap este felbukkan egy-egy érdekesség a képernyőn a 21.00-kor kezdődő film során, a játékosoknak az ehhez tartozó kérdést kell majd kiválasztani a filmcsatorna honlapján.

Megéri játszani, hiszen exkluzív nyeremények találnak majd gazdára, a legszerencsésebb pedig egy értékes házimozi-rendszerrel lesz gazdagabb.

Szeptemberben még izgalmasabbak lesznek a Paramount Channel filmjei, hiszen a premierek mellett interaktív játékkal is készül a népszerű filmcsatorna: minden hétköznap, a 21.00-kor kezdődő filmek alatt a képernyő alján 1 percig érdekességek bukkannak fel, amelyek a történethez kapcsolódnak. A nézőknek a www.paramountchannel.hu oldalon rendhagyó módon nem válaszolniuk kell, a feladatuk kiválasztani azt a kérdést, amely megjelent a képernyőn. 

Érdemes lesz játszani, hiszen különleges nyeremények várnak a szerencsésekre, a Paramount Channel logójával ellátott ajándékokkal gazdagodhatnak minden héten azok, akik 3 alkalommal is jó kérdést választanak ki a honlapon. Akik pedig 3 hétig játszanak és hetente háromszor is a helyes lehetőségre klikkelnek, értékes házimozi-rendszert nyerhetnek, amivel még élvezetesebbek lesznek a Paramount Channel filmjei.

Interaktív, képernyőn felbukkanó játékok értékes nyereményekkel minden hétköznap, a 21.00-kor kezdődő film ideje alatt a Paramount Channel filmcsatornán!