Az Epson vezető szoftvercégekkel együtt mutatta be új kiskereskedelmi megoldásait a Photokina kiállításon

Kütyü Magazin, 2016. szeptember 27. 15:59

Az Epson kiskereskedőknek szánt megoldásait szoftvergyártókkal együtt mutatta be egy külön erre a célra berendezett standon a Photokina kiállításon, Kölnben. A japán gyártó legújabb, rendkívül rugalmas felhasználást biztosító SureLab D-sorozatú minilaborjai és a nagyformátumú, vízbázisú tintát használó SureColor SC-P nyomtatócsaládjának készülékei a profi fotósok és a fotókidolgozással foglalkozó kiskereskedők számára kínálnak jól jövedelmező megoldásokat.

A látogatók megismerkedhettek számos, a képkidolgozáshoz szükséges átfogó gyártórendszerrel, amelyek a kimagasló minőségű, művészeti alkotások nyomtatását a nagyformátumú professzionális fotó és képzőművészeti alkotások nyomtatását, valamint a vászonra történő és az automatizált nagy volumenű nyomtatást egyaránt lehetővé teszik. 

Krizer Zoltán, az Epson Magyarország termékmenedzsere elmondta: „A Photokina kiállításon bemutattuk, hogy a tintasugaras nagyformátumú nyomtatóink és minilaborjaink ideális megoldást jelentenek a vezető kiskereskedelmi fotós szoftvermegoldások fejlesztőinek. Az Epson nyomtatók az iparágvezetőtől elvárható magas minőséget, könnyű kezelhetőséget, megbízhatóságot és hatékonyságot kínálnak, amivel a fotókidolgozással foglalkozó kiskereskedők hozzáadott értékkel rendelkező termékek széles választékát készíthetik el, ami új üzleti távlatokat és profitközpontokat nyithat meg.”