A tévézés valódi szabadságát kínálja a UPC

Kütyü Magazin, 2016. szeptember 28. 11:33

A UPC Magyarország Horizon Go szolgáltatásán is elérhetővé tette a Műsorvisszanéző funkciót, így a UPC  digitális kábeltévé szolgáltatásának előfizetői mostantól otthonuk falain kívül is 7 napra visszamenőleg nézhetik meg a tv műsorokat. A Műsorvisszanézővel az előfizetők bárhol, bármikor megtekinthetik kedvenc műsoraikat tableten, mobilon vagy laptopon.

A UPC Magyarország nyár elején vezette be a forradalmian új Műsorvisszanéző funkcióját, melynek segítségével akár 7 napra visszamenőleg is megnézhetik a tévéműsorokat az előfizetők. A térben és időben korlátlan televíziózás élménye szeptember elejétől még magasabb szintre lép azzal, hogy a UPC Horizon Go alkalmazásán keresztül is elérhetővé tette előfizetői számára ezt a lehetőséget.  

A UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának előfizetői a www.horizon.tv weboldalon, Andorid és iOs okostelefonon, vagy akár tableten is élvezhetik ezt a funkciót, amelyet a műsorújság felületéről érhetnek el. Az aktiváláshoz nem kell semmit sem tenniük, hiszen a Műsorvisszanéző funkciót a UPC automatikusan bekapcsolja minden digitális kábeltelevízió alapszolgáltatási csomaggal rendelkező előfizetője számára, plusz díjak nélkül. 

„A Műsorvisszanéző funkció kiterjesztése a Horizon Go platformra újabb jelentős állomása azon törekvésünknek, hogy folyamatos termék- és szolgáltatás innovációk segítségével biztosítsuk ügyfeleink számára azt, hogy szupergyors hálózatunk előnyeit kihasználva átélhessék a kommunikáció és a szórakozás korlátlan élményét.” – nyilatkozta Carra Anita, a UPC Magyarország vezérigazgató-helyettese.