A Sony idén karácsonykor is ünnepi hangulatot varázsol az otthonokba

Kütyü Magazin, 2016. október 9. 11:59

Sokunknak fejtörést okoz, hogy mivel lepjük meg szeretteinket vagy éppen saját magunkat karácsonykor. A Sony most összegyűjtött néhány ötletet a vízálló Walkmantől egészen a fényképezőgépekig, amelyekkel biztosan mosolyt csalhatunk akár a fényképezés szerelmeseinek, akár a legnagyobb zene- vagy éppen filmrajongó családtagjaink és barátaink arcára.

A karácsonyi dalok minden eddiginél szebben szólnak a Sony hangrendszereivel

Karácsonykor a család, a barátok, az ünnepi ebéd és az ajándékok mellé nem hiányozhatnak a kellemesen nyugtató karácsonyi dallamok sem, amelyek most még szebben szólnak a Sony PS-HX500 nagy felbontású hang rippelésére képes lemezjátszójával. Bakelitlemezeinket könnyedén rögzíthetjük magas felbontású, digitális hangfájlokként, így bárhol, bármikor élvezhetjük a kiváló analóg hangzást, lemezeink is megőrzik eredeti állapotukat. A PS-HX500 kiváló anyaghasználata és összeszerelési technikája biztosítja, hogy az analóg hangzás szerelmesei és az alkalmi zenehallgatók is élvezhessék a bakelitlemez valódi hangját, annak minden melegségével és lágyságával. 

Az ünnepek alatt egy kis kikapcsolódásra vágyóknak a Sony MDR-100ABN ‘h.ear on’ vezeték nélküli NC fejhallgatója jelenti a megoldást, melynek digitális zajszűrés funkciója útját állja a háttérzajoknak, így csak a zenére kell összpontosítanunk. Öt, szemet gyönyörködtető szín közül választhatunk és a nagy felbontású hangra képes NW-ZX100HN Walkman-hez is csatlakoztathatjuk. Kedvenc zeneszámainkat Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is csatlakoztathatjuk a Walkman S-Master HX típusú digitális erősítőjéhez. Óriási, 128 GB-os belső tárhelyének köszönhetően az összes kedvenc karácsonyi zenéknek jut hely rajta.

 

Indulhat a karácsonyi házibuli!

Karácsonykor sem kell visszafogni magunkat, ha egy jó házibuliról van szó: a Sony EXTRA BASS hangszórói tökéletes hangzást biztosítanak az ünnepi partikhoz és családi összejövetelekhez. Az SRS-XB3 hangrendszer kisméretű, kialakítása ellenére nagy hangerő kiadására képes, illetve ha megnyomjuk az EXTRA BASS gombot, már indulhat is a buli. Ha még tovább szeretnénk fokozni a hangulatot, akkor a GTK-XB7 vezeték nélküli, nagy teljesítményű otthoni hangrendszer a tökéletes választás, hiszen az EXTRA BASS technológiája és ragyogó hangsugárzó-fényei igazi klubhangulatot teremtenek otthonunkba.

Ha csak egyedül szeretnénk élvezni a dübörgő basszusokat, akkor a Sony Bass Booster technológiával rendelkező MDR-XB650BT EXTRA BASS vezeték nélküli fejhallgatójával olyan minőségben hallgathatjuk kedvenc zenéinket, mint eddig soha.

Örök emlék lesz a karácsony a Sony fényképezőgépeivel

A világ leggyorsabb autofókuszával és a világ legtöbb fázisérzékeléses AF-pontjával (425) rendelkező Sony α6300 cserélhető objektíves fényképezőgéppel örökíthetjük meg karácsonyi emlékeinket. Ha az ünnepeket a szabadban töltjük, akkor a Sony DSC-RX100 IV kompakt fényképezőgépe a tökéletes társ ebben. A beépített 1.0 típusú, egymásra helyezett CMOS-érzékelővel akár 40-szeres szuperlassított, torzításmentes 4K-videókat készíthetünk 1000 fps képfrissítéssel. Az eszközben beépített ZEISS Vario-Sonnar T* 24-70mm (35mm-el egyenértékű) F1.8-F2.8 objektív található. Kis méretének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük.

 

A legszebb pillanatokat akár videóra is vehetjük a Full HD-nál 4x részletesebb felbontásra képes Sony FDR-AX53 4K videokamerával, melynek kiegyenlített optikai SteadyShot technológiája minimálisra csökkenti a kézremegés okozta képi hibákat. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes a Sony DSC-HX90V digitális fényképezőgép, amely többek között villámgyors BIONZ X képfeldolgozó processzort, 30-szoros optikai zoomobjektívet, valamint egy visszahúzható OLED képkeresőt tartalmaz. A család haladó fotósai számára ajánlott a Sony nagysikerű Full-frame fényképezőgépe, az α7S. 12,2 megapixeles Full-Frame Exmor CMOS-érzékelőjének köszönhetően kiemelkedő képminőségű felvételeket készíthetünk fényviszonyoktól függetlenül. A tökéletes családi portrékhoz az α7S fényképezőgép és a Sony SEL85F14 G Master objektív a legjobb választás. 

Karácsonyi filmklasszikusok varázslatos tévéken

A Sony kimagaslóan szép, 4K felbontású TV modelljeivel a televíziózás új élményét élhetjük át. A hihetetlen képminőségű Sony ZD9 csúcstelevízión újjászületnek a karácsonyi klasszikusok. A TV elérhető 65” (164 cm), 75” (189 cm) és óriási, 100” (253 cm) képernyővel is. Kivételes képminőséget kínál a Sony többszörösen díjnyertes KD-65XD93 televíziója is, mely igazi gyöngyszeme lehet bármilyen stílusú nappalinak, gyönyörűen megtervezett kávájának köszönhetően. Igazi moziélményt varázsol az otthonunkba a Sony KD-75XD94 televíziója, mellyel a lélegzetelállítóan részletes és tiszta képminőséget nyújtó HDR technológiával nézhetjük újra kedvenceinket. A kiváló, nagy felbontású hangzásról a Sony háromutas hangsugárzókból és a 6 különálló erősítőből álló, 2 csatornás, elegáns és kompakt HT-NT5 hangprojektora gondoskodik. A legszebb karácsonyi dalok lejátszásához választhatjuk a Sony prémium audio- és videolejátszóját, az UHP-H1-et, amellyel könnyedén streamelhetjük kedvenc zenéinket és filmjeinket Full HD, illetve 4K közeli minőségben, nagy felbontású hang kíséretében.

Varázslatos Sony eszközök a karácsonyfa alá az egész család számára

Karácsony este rengeteg hasznos ajándékkal lephetjük meg szeretteinket. A kocka kialakítású Sony SRS-X11 Bluetooth-os hangsugárzó több színben is elérhető, fantasztikus hangzásához pedig meglepően apró méret társul. Az igazi kalandvágyók számára a Sony HDR-AS50 Action Cam a legjobb választás, amivel boldog tulajdonosuk megörökítheti saját és az egész család kalandjait. A Sony NW-WS410 vízálló Walkman kiváló partner lehet a szilveszteri házibuliban vagy az ünnepek utáni karcsúsító edzéseken. A vízálló Walkman 4GB-os (WS413) és 8GB-os (WS414) belső tárhellyel is választható, emellett egy érintéssel aktiválható a környezeti hangmód, így teljes kényelemben lehet vele úszni és futni is.