A BlackBerry bejelentette DTEK60-at, az iparág vezető biztonsági szoftverével ellátott legújabb androidos eszközét

Kütyü Magazin, 2016. október 27. 10:10

A vállalati biztonsági, kommunikációs és mobiltechnológia terén vezető globális szoftverszolgáltató, a BlackBerry bejelentette legbiztonságosabb androidos okostelefon-szériájának legújabb darabját, a DTEK60-at. A DTEK60 hardverét a TCL gyártja, ugyanakkor a BlackBerry védjegyévé vált mobilbiztonságot kínálja csúcskategóriás hardveres képességekkel kiegészítve. A készülék Magyarországon november elejétől elérhető a márka magyar forgalmazójánál, a BerryBoltban.

A DTEK60 a BlackBerry DTEK-szériájának második tagja. A készülék teljes hozzáférést biztosít a cégek és szervezetek számára az androidos ökoszisztémához, a hatékony munkavégzést és a szórakozást a magasabb kategóriákra jellemző tulajdonságok segítik. Megtalálható benne az androidos BlackBerry készülékek összes biztonsági funkciója, beleértve a kategóriájában egyedülállóan gyors biztonsági javításokat és a BlackBerry DTEK alkalmazást, ami lehetővé teszi a felhasználók számára telefonjuk adatvédelmi beállításainak felügyeletét és módosítását.

“A DTEK60-nal a BlackBerry továbbra is arra koncentrál, amiben erősek vagyunk: az élvonalbeli szoftverre és a biztonsági megoldásokra. Ha a logónk feltűnik valahol, az egyenlő a biztonsággal, a kategóriájukban első vállalati szoftverektől a BlackBerry szoftverrel biztonságossá tett eszközökig" - mondta el Ralph Pini, a BlackBerry mobilitási megoldásainak ügyvezető igazgatója és vezérigazgatója.  

A DTEK60 egyebek között a következő adottságokkal rendelkezik:

A készüléket azokkal a biztonsági és hatékonyságnövelő lehetőségekkel is ellátták, amelyek a korábbi androidos BlackBerry készülékeket is jellemezték:

Elérhetőség és ár

A DTEK60 november elejétől érhető el Magyarországon a BerryBoltban. A készülék bruttó fogyasztói ára 2 év jótállással 199.990 forint. A BerryBolt akciójában a készüléket 2016. november 30-ig megrendelők egy gyári Smart Pocket védőtokot és egy QuickCharge 2.0 gyorstöltőt kapnak ajándékba összesen 18000 forint értékben.