Körülölel a csatatér moraja a HyperX újtechnológiás Cloud Revolver S fejhallgatójával

Kütyü Magazin, 2017. január 9. 10:11

A  HyperX bemutatta eddigi legprofeszionálisabb, számítógépes játékokhoz készült mikrofonos fejhallgatóját, a HyperX Cloud Revolver S-t, amely Plug and Play módon biztosítja a Dolby 7.1-es hangzást. 

A HyperX a Dolby Headphone technológiát egy új USB-eszközbe rejtette, amellyel egyetlen gombnyomással érhető el a csúcskategóriás, lebilincselő hangteljesítmény. Az új, profi játékosok és e-sport-csapatok igényeire fejlesztett, prémium kategóriás fejhallgató többplatformos támogatással, 50 mm-es hangszórókkal és zajcsökkentő mikrofonnal is rendelkezik. A HxperX jellegzetes memóriahabos fülpárnája és a megújult, széles kialakítású fejpánt még kényelmesebbé teszi a játékkal töltött órákat.

A kellemes viselet mellett a Dolby Headphone valósághű hangzására, valamint a HyperX díjnyertes Cloud Revolver headsetek örökségére építve a legújabb gamer fülhallgató kristálytiszta és széles hangterjedelmével komoly versenyelőnyt nyújt a belső nézetű lövöldözős (FPS), illetve a 3D környezetben játszható játékok során. 

„A Dolby Headphone 7.1 csatornás, személyes térhatású hangkörnyezetével és szinte moziszerű hangzásával a headsetet választó játékosok az akció kellős közepében érezhetik magukat: a térben érzékelhetik az őket körülvevő, különböző szögekből és távolságokból érkező neszeket, zajokat, így a korábbinál tisztábban és pontosabban észlelhetik az ellenfelek mozgását” – mondta Edward Baily, a HyperX EMEA-térségének (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) üzletfejlesztési menedzsere.

A fejhallgató továbbá három, előre beprogramozott hangszínszabályozó-beállítással is rendelkezik (mélyhang-kiemelő, egyenletes és beszédhang), amelyek közül minden gamer szabadon választhatja ki a neki leginkább megfelelő módot.

A HyperX Revolver S legfőbb jellemzői:

A HyperX Revolver S további műszaki jellemzői:

Fejhallgató

Mikrofon