Egy tipp, amivel 7 nap ingyenes és korlátlan Hipernet elérést aktiválhatnak a Telenor kártyás ügyfelei

Kütyü Magazin, 2017. január 14. 14:01

A feltöltőkártyás előfizetők hét napig korlátlanul és forgalmi díj nélkül mobilinternetezhetnek a Telenor Hipernet hálózatán, ha 2017. január 25-éig bármekkora összeget feltöltenek egyenlegükre, és a feltöltést igazoló SMS-re válaszul elküldik a Hipernet szót. A havidíjas előfizetőket kedvezményes készülékárak várják a Telenor Blue tarifacsomagokkal.

Az év végi ünnepi időszakban rekordmennyiséget mobilinterneteztek a Telenor ügyfelei. Karácsony három napján korlátlan adatforgalommal volt elérhető a Hipernet, és a közel kétmillió felhasználó mintegy 700 terabájtos adatforgalmat generált. Ez 30%-os növekedést jelent a megelőző év ingyenes karácsonyi forgalmához viszonyítva.

A mobilinternet növekvő jelentőségét figyelembe véve a Telenor január 25-ig meghosszabbította a feltöltőkártyás ügyfeleinek szóló 7 napos, korlátlan belföldi mobilinternetezésre szóló Hipernet elérés lehetőségét, amely bármilyen összegű egyenlegfeltöltés esetén aktiválható, ha az ügyfél elküldi a  Hipernet szót a feltöltést igazoló SMS-re (az ajánlatot egyszer lehet igénybe venni).

 

A számlás előfizetők sem maradnak akció nélkül

Azok, akik számlás előfizetéssel szeretnének új készüléket vásárolni az év elején, a korlátlan hálózaton belüli hívást biztosító Telenor Blue tarifacsomagokkal most több akciós készüléket is elvihetnek 9.900 forintért (két év hűség vállalása esetén):

A Samsung Galaxy S7 edge csúcsmodelljét Telenor Blue XXL csomaggal részletre megvásárlók most kedvezményesen – 22x1250 forintos havi törlesztőrészletért – juthatnak hozzá a Samsung Gear VR sisakjának legújabb generációjához is (az ajánlat 2017. január 31-ig ill. a készlet erejéig, kizárólag a kijelölt üzletekben és online megrendelés esetén érvényes, két éves tarifahűség vállalása esetén). A Telenor budapesti, Westend bevásárlóközpontban lévő üzletében 2017. január 31-ig bárki élőben is kipróbálhatja a Samsung VR-készülékét, illetve részt vehet egy nyereményjátékon is, és megnyerheti a Samsung Galaxy S7 edge mobilt és a virtuális sisakot. További információ a játék részleteiről: https://www.telenor.hu/vr