A BlackBerry bejelentette a KEYone-t, a legmodernebb, legkülönlegesebb billentyűzetes okostelefont

Kütyü Magazin, 2017. február 26. 12:27

A BlackBerry Mobile a barcelonai Mobile World Congress alkalmával bemutatta legújabb, az iparág többi megoldásától gyökeresen különböző okostelefonját, a BlackBerry KEYone-t. 

A BlackBerry hivatalos licencpartnere, a TCL Communication által gyártott okostelefon intuitív beviteli felületet kínál az okostelefonjukkal rendszeresen írásban kommunikáló felhasználóknak, miközben a Google Android operációs rendszer legújabb, 7.1-es verziójának (Nougat) köszönhetően minden alkalmazást elérhetővé tesz, mely a világ legnépszerűbb mobilplatformján hozzáférhető – mindezt iparágvezető biztonsági sztenderdek mellett.  A készülék Magyarországon tavasztól lesz elérhető a márka magyar forgalmazójánál, a BerryBoltban

A KEYone, a BlackBerry Mobile legújabb okostelefonja mind a különféle cégek és szervezetek, mind pedig magánszemélyek részére az egész iparágban teljesen egyedülálló felhasználói élményt biztosít, a hatékony munkavégzést és szövegbevitelt pedig a 35 gombos, érintésérzékeny (érintőpadként is funkcionáló) fizikai gombsor segíti. Megtalálható benne az androidos BlackBerry készülékek összes biztonsági funkciója, beleértve a kategóriájában egyedülállóan gyors biztonsági javításokat és a BlackBerry DTEK alkalmazást, ami lehetővé teszi a felhasználók számára telefonjuk adatvédelmi beállításainak felügyeletét és módosítását.

A KEYone egyebek között a következő adottságokkal rendelkezik:

A készüléket azokkal a biztonsági és hatékonyságnövelő lehetőségekkel is ellátták, amelyek a korábbi androidos BlackBerry készülékeket is jellemezték: