Prémium mindenkinek: ismerje meg az új Moto G5 és Moto G5 Plus készülékeket

Kütyü Magazin, 2017. február 28. 12:08

A Lenovo, leányvállalatán, a Motorola Mobility-n keresztül mutatta be a Moto G termékcsalád következő generációját.

Milyen szempontok alapján választanak okostelefont a felhasználók? Magas minőség, prémium felhasználói élmények és funkciók, anélkül, hogy bankot kellene robbantaniuk. Egy masszív akkumulátor. Egy fotósnak is megfelelő minőségű kamera. Őrületesen magas képernyőfelbontás és kijelző. 

A Global Mobile Value Index felmérés során, melyet 9 országban és 12000 felhasználó megkérdezésével végeztek el a fenti funkciókat említették meg a legtöbben, mint prémiumnak tekintett jellemzők egy okostelefon értékelése során. 

És, bár sokan nem szeretnék feláldozni teljes vagyonukat egy új mobiltelefon megvásárlásának során, azok az okostelefon-felhasználók, akiket megkérdeztek szívesen áldoznak olyan jellemzőkre, amelyek számukra fontosak. A felhasználók többsége szerte a világon hajlandó többet fizetni olyan okostelefon funkciókért, amelyeket a legjobbnak vél: a válaszadók 76 százaléka többet fizetne egy olyan eszközért, amely képes lépést tartani az elfoglalt életével, és 66 százalék olyan okostelefonra költene többet, amely képes a festői pillanatokat élethűen megörökíteni.

A Moto G5 új generációja 

Az ötödik generációs Moto G eszközökkel nem kell kompromisszumot kötnie a stílus, a teljesítmény, vagy az ár tekintetében. Mindkét készülék elérhető akár holdszürke vagy színarany verzióban, és nem nehéz szerelembe esni ezekkel a csodás kialakítású termékekkel. A sima, alumínium kialakítás a felhasználói preferenciákat tükrözi: az üveg, a műanyag és a fém választási lehetőségek közül közel a felhasználók fele a fémet választaná.

A 2800 mAh teljesítményű akkumulátor révén pedig reggeltől estig úton lehet, anélkül, hogy energiára lenne szüksége. Amikor eljön a töltés ideje, ne lassuljon le! A 100W-os gyorstöltő révén a Moto G5 órákra elegendő energia felvételére képes, akár percek alatt. Ha már a sebességnél tartunk, az ultra-erős 1,4Ghz-es nyolcmagos processzorok gyors hozzáférést biztosítanak a fotókhoz, applikációkhoz - várakozási idő nélkül. A telefon feloldása, vagy biztonságos visszazárása is egyszerűbb az ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően.

A közösségi média profiljaihoz csodálatos fotókra van szüksége? Egy jó minőségű kamera sokunk számára fontos. A Moto G5 13MP-es kamerája, és olyan szoftverek, mint például a fázisérzékelő autófókusz (PDAF) révén szuper gyors fókuszálásra képes, így élesebb képek születnek. 

Megkapó dizájn, határtalan teljesítmény

Ha még a fentinél is több funkcióra vágyik, akkor érdemes a Moto G5 Plusra figyelnie. Még gyorsabb, a termékkategóriája legjobb kamerájával rendelkezik, és kompromisszumok nélkül tud mindent, amire szüksége van. 

Mikor volt utoljára olyan kérdés, amiben a fél világ egyetértett? Amikor okostelefonok kamerájáról beszélünk, akkor. A kutatásunk válaszadóinak fele egyetértett abban a kérdésben, hogy olyan kamerát szeretnének a jövőbeli okostelefonjukban tudni, amely csodás fotókat képes készíteni. 

Moto G5 Plus a termékkategóriája legfejlettebb kameráját biztosítja. Az első Moto, amely Dual Autofocus Pixels megoldással érkezik, egy szempillantás alatt fókuszál, így nem fog elveszteni egyetlen értékes pillanatot sem. Akár 60 százalékkal gyorsabban tud a fotó tárgyára fókuszálni, mint a Moto G4 Plus azáltal, hogy 10-szer több pixelt hasznosít a szenzoron. 

Az emberek, akiket megkérdeztek az egész világ körül egyetértettek abban a kérdésben, hogy hosszabb akkumulátor-üzemidőre van szükségük. Tény, hogy 4-ből 1 ember hajlandó akár 20 százalékkal is többet fizetni egy olyan okostelefonért, amelynek igazán jó akkumulátora van. A Moto G5 Plus esetében gondoskodtak róla, hogy az akkumulátorok királyát kapja. Szabadítsa fel magát az egész napon át kitartó 3000 mAh-s akkumulátorral, és gyorsítsa fel a töltést a TurboPower gyorstöltő rendszerrel – akár 6 órára elegendő energia mindössze 15 perc alatt. Megnyugodhat, a Moto G5 Plus még a legzsúfoltabb napjaival is képes lépést tartani!  

A Moto G5 Plus nyolcmagos processzora és 4G LTE képessége egyenesben tartja az életét, vagy legalábbis az applikációit.  Élvezze a kedvenc játékainak, videóinak minőségi verzióját, vagy böngésszen az interneten, és osszon meg zenét villámsebességgel, akárhol is legyen éppen. Az emberek 48 százaléka okosabb kijelzőre vágyik – egy olyan telefon révén, amely jobban ismeri őket, és diszkrét módon küld értesítéseket. A Moto Display – a Moto Experiences csomag egyik legnépszerűbb szoftvere – ezért a funkcionalitásért felelős, és anélkül teszi láthatóvá az értesítéseket, hogy feloldaná a telefont. Több Moto Experiences élményre vágyik? A Moto G5 Plus, a Moto Actions-szel is rendelkezik, és egy újdonságot is tartogat: az egygombos navigáció révén elképzelhetetlenül gyorsan, csupán az ujjlenyomat-olvasó segítségével navigálhat. Több mint a megkérdezettek fele, világszerte azt osztotta meg a kérdezőkkel, hogy fogalmuk sem volt, hogy minderre a rengeteg funkcióra, amelyek elérhetőek az okostelefonjukon szükségük van, de most már nem tudnának nélkülük élni. Értjük az érzést. 

Annak érdekében, hogy a Google Asszisztens kifogástalanul működjön a Moto G család legújabb tagjain együtt dolgoztak a Google-lel, hogy a Google Asszisztens a Home gomb nyomva tartásával kifogástalanul tudjon üzeneteket küldeni, hívásokat kezdeményezni, navigálni, vagy akár menedzselni a mindennapi teendőit.