Az Epson új üzleti projektorokat mutatott be

Kütyü Magazin, 2017. március 14. 08:14

Az Epson új üzleti projektorokat mutatott be, amelyekkel a felhasználók izgalmas prezentációkat tarthatnak akár az irodában, akár azon kívül. 

A KKV-k és a nagyvállalatok igényeinek megfelelően az EB-1795F és az EB-2265U modellek hatékony, kiváló minőségű, Full HD képet vetítenek, óriási méretben. Továbbá, olyan interaktív és intelligens prezentációs funkciókkal rendelkeznek, mint a gesztusvezérlés és a képernyőtükrözés.

Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője úgy fogalmazott: „Ezek a legmodernebb technológiával felszerelt projektorok valósághű színekben jelenítik meg a prezentációt, akár 300" méretre állítható vetítőfelületen, Full HD felbontásban, amit a síkpaneles kijelzők nem képesek gazdaságosan nyújtani. Amellett, hogy ezek a méretezhető vetítőfelületű készülékek kedvező ár-érték aránnyal rendelkeznek, ideálisak a modern, izgalmas és produktív munkahely megteremtéséhez is. Akár útközben, az irodán kívül tart prezentációt a felhasználó a hordozható EB-1795F készülékkel, akár az irodában tart előadást az EB-2265U modellel – a Full HD felbontásnak és a kiváló minőségű, részletgazdag képnek köszönhetően feledhetetlen lesz az élmény. A 3LCD technológiának és az egyformán magas fehér- és színes fénykibocsátásnak köszönhetően a készülékek lehetővé teszik a megosztott tartalmak színhű megjelenítését.”

Az üzleti életben is fontos az első benyomás és az EB-1795F készülékkel a felhasználók meggyőző prezentációkat tarthatnak, akár irodán kívül is. A könnyű, kisméretű projektor belefér egy laptoptáskába, így ideális választás lehet azok számára, munkájukból adódóan gyakran utaznak, és akár út közben kell prezentációt tartaniuk. Ahogy az egy vezető projektormárkától elvárható, ez a modell is rengeteg olyan tulajdonsággal bír, amely meggyorsítja és megkönnyíti az üzembe helyezést, beleértve az automatikus bekapcsolást, az automatikus forráskeresést, a vízszintes és függőleges trapézkorrekciót, a vászonillesztést, valamint az egyszerű csatlakozást biztosító NFC-t is. Ezen kívül a számos csatlakoztatási lehetőség – Wi-Fi, WiDi –, valamint a képernyőtükrözés segítségével pillanatok alatt betölthető a prezentáció a kiválasztott mobileszközről, laptopról vagy pendrive-ról. A gesztusvezérlők megkönnyítik a diák léptetését, az osztott képernyő pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználó két forrásból egyszerre tartsa meg előadását.

Az EB-2265U egy olyan terméksorozat része, amely nagyméretű, üzleti prezentációk magas minőségű vetítését teszi lehetővé nagyvállalati, KKV és oktatási helyszíneken akár 300" méretre méretezhető vetítőfelületen, Full HD felbontásban. 

A beüzemelés egyszerű a fókuszálást segítő funkciónak, az automata bekapcsolásnak, az OSD-beállítások másolásának, az automatikus trapézkorrekciónak és a számos csatlakoztatási lehetőségnek – HDBaseT és vezeték nélküli LAN, két HDMI –, valamint a képernyőtükrözésnek köszönhetően. Az akár 10 000 órányi lámpaélettartam gazdaságos módban lecsökkenti a karbantartási időt és a szervizköltségeket.

A képernyőtükrözés segítségével egyszerűen megoszthatók az eszköz tartalmai, a több számítógép egyidejű kivetítését vezérlő szoftver pedig támogatja akár 50 számítógép csatlakoztatását is egyetlen eszközhöz – Windows 10- és Mac-kompatibilitással. Az Epson iProjection alkalmazás megkönnyíti a tartalommegosztást mobileszközökről saját eszközök (BYOD) alkalmazása esetén, valamint az osztott képernyő lehetővé teszi, hogy az előadó egyszerre két forrást csatlakoztasson egy képernyőhöz. Az EB-1795F modellhez hasonlóan gesztusvezérlés biztosítja a diák kézi léptetését.

A termékcsaládban még számos, az EB-2265U modellhez hasonló készülék található.