170 ingyenes mesével ünnepel a BOOKR Kids

Kütyü Magazin, 2017. április 19. 11:37

Mind a 170 interaktív mese ingyenesen tölthető le a BOOKR Kids Mesetárában ezen a hétvégén. A fiatal cég kétéves születésnapját és a héten megjelent új alkalmazását ünnepli ezzel a meglepetéssel.

A BOOKR Kids új lehetőséget nyújt a digitális világban felnövő gyerekek számára, célja, hogy az okostelefon és a tablet használata mellett az irodalom is életük természetes részévé váljon.

Mesetárában immár 170 olyan klasszikus és modern történet található, amelyek különleges keverékei a digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ráadásul ismert színészek hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek.

A BOOKR Kids alkalmazás megújult verziója a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál alatt kerül bemutatásra - ez alkalomból a fiatal csapat meglepetéssel is készül: a könyvfesztivál hétvégéjén, április 20. és 23. között, csütörtök reggeltől vasárnap éjjelig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 170 meséje!

 

 

A Könyvfesztiválon a BOOKR Kids egyébként önálló standdal is jelen lesz, ahol mesetabletekkel, játékokkal, augmentált valóság megoldással  és programokkal várják az érdeklődőket.

Fedezze fel gyermekeivel játékos formában az olyan klasszikusokat, mint a János vitéz, A két lotti vagy a Kincskereső Kisködmön, valamint ismerje meg az olyan kortárs műveket is, mint Tóth Krisztina vagy Lackfi János meséi, vagy a hatalmas népszerűségnek örvendő Terka sorozatot.

A BOOKR Kids Mesetár ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházakból, az ingyenes hétvége után pedig egy-, három-, és féléves előfizetésekkel érhető el.