Határtalan kreativitás: a Cannes-i Filmfesztiválon debütál a HP új prémium számítógépes portfóliója

Kütyü Magazin, 2017. május 22. 18:35

A HP Inc. idén immár tizennegyedik éve vesz részt a Cannes-i Filmfesztiválon. A gyártó ennek ellenére sem pihen, és nem elégszik meg a filmgyártás terén 75 éves múltra visszatekintő gazdag örökségével: 2017-ben is olyan készülékeket mutat be az eseményen, amelyek újraértelmezik azt, ahogy az emberek terveznek, együttműködnek és alkotnak.

A díjnyertes munkaállomásokat és a filmipart inspiráló kijelzőket gyártó HP új, premium Spectre x2 portfóliója, valamint ENVY x360 és ENVY laptopjai olyan teljesítményt, dizájnt és innovációt kínálnak a felhasználóknak, amelyek képessé teszik korunk digitális alkotóit, hogy eddig sohasem látott módon inspirálják a világot.

„A Cannes-i Filmfesztiválon a világ legnagyszerűbb filmkészítői és művészei gyűlnek össze, hogy bemutassák a történetmesélés különleges módjait. Stílusos, új, prémium termékeink azzal a céllal készültek, hogy általuk szabadjára engedhessük a bennünk rejlő kreativitást” – mondta el Ron Coughlin, a HP Inc. Személyi számítógépes rendszerek üzeltágának elnöke. – A most bejelentett Spectre és ENVY személyi számítógép termékcsaládunk inspirálja a képzeletet és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy újra felfedezzenek és alkossanak.”

A vállalat Spectre és ENVY személyi számítógépeinek minden jellemzője feszegeti a kreativitás határait és új lehetőségeket tár fel, megerősítve a HP vezető szerepét az újraalkotás terén. A merész mérnöki megoldások és formabontó dizájn ötletek garantáltan örömére szolgálnak majd annak a generációnak, amely az önkifejezés vásznaként tekint a technológiára. A Spectre x2, a HP első luxus lecsatolható billentyűzetes laptopja, amely kifejezetten a Windows Ink munkaterülethez készült, a rendkívül precíz tollhasználat élményét nyújtja, melyet a művészközösség tagjai is véleményeztek, így garantáltan lenyűgözi majd a digitális alkotókat is. Az új  ENVY x360 és ENVY laptopok kimagasló teljesítményt kínálnak, ezzel arra ösztönzik a felhasználókat, hogy új szintre emeljék a munka, az alkotás és a játék fogalmát anélkül, hogy a stílus vagy a funkciók tekintetében kompromisszumot kellene kötniük.

„Nagyon meglepődtem, hogy a HP legújabb technológiai innovációi valóban arra ösztönöztek, hogy újragondoljam a saját kretív alkotói folyamataimat és a HP eszközein való alkotással - így az emberi érzelmek és az energiák újszerű vizuális megjelenítésével - új felületeket fedezzek fel a művészetem számára. Ennek eredményeként lehetőségem nyílt, hogy egy olyan mélyebb, kollektív narratívába vonjam be az embereket, amelyről eddig nem is tudtam, hogy létezik” – mondta el Jordan Nickel (POSE), kortárs festő és látnok. – „Nagyszerű tapasztalat volt együtt dolgozni a HP-val a Cannes-ban debütáló, izgalmas projekten, hiszen ezáltal továbbra is képes leszek progresszív módon alkotni."  

A HP Spectre x2 egyetlen prémium, lecsatolható billentyűzetes számítógépben egyesíti a hetedik generációs Intel Core processzor teljesítményét, a rozsdamentes acél pántok tartósságát és a Windows Ink-munkafelületen való alkotás lehetőségét.

 

A HP ENVY 13 Laptoppal újraértelmeződik az útközbeni munkavégzés, miközben az ENVY 17 Laptop asztali környezethez hasonló teljesítményt kínál és vászonként szolgál az alkotó számára, bárhol is érje az ihlet.

 

Az HP ENVY x 360 15.6” hibrid laptopot úgy tervezték újra, hogy ötvözze a laptop és a tablet technológiáját és sokoldalúságát.

 

A Spectre és az Envy árazása és elérhetőségei