Urald a játékot! – Megérkezett az OMEN by HP

Kütyü Magazin, 2017. június 22. 14:32

A HP bemutatta új, élvonalbeli és átfogó OMEN gamer termékportfólióját. Az alapoktól újratervezett sorozat olyan magabiztosságot kölcsönöz az esportolóknak és a kompetetív játékok szerelmeseinek, amellyel a nemzetközi versenyszíntéren is kiemelkedő teljesítményt nyújthatnak. Az OMEN pc-k, kijelzők és tartozékok minden apró részletét olyan funkciókkal látták el - a világ játékosainak igényeit megcélozva -, amelyek alapjaiban változtatják meg a játékot.

„Az OMEN by HP az egyik leggyorsabban fejlődő számítógépes gaming márka” – mondta Anne-Sophie Hadber, a HP Közel-Kelet és Ázsia régió lakossági szolgáltatási üzletágának vezetője. – „A játékosok és az esportolók a piacon elérhető legjobb, leginnovatívabb és a legerősebb termékre vágynak olyan dizájnnal, amiért igazán rajongani tudnak. Az OMEN portfolió teljes megújításával - a dizájntól kezdve, a formatervezésén át a mérnöki munkáig – segítjük a játékosokat abban, hogy új szintre emeljék a versenyzés élményét.” 

 

OMEN X HP Compact számítógép - sokoldalúság, rugalmasság, mobilitás és nagy teljesítmény

A HP Compact Desktop OMEN X-et azzal a céllal tervezték, hogy kitolja a hardver korlátait. Az OMEN X portfólió új termékét először tavaly mutatták be koncepcióként, majd a játék- és a VR-fejlesztők visszajelzései alapján finomították. Tavaly májusban az OMEN X VR backpack PC-ről érkező visszajelzések segítették a vállalatot, hogy olyan hihetetlenül átgondolt formavilágú eszközöket hozzon létre, amelyek a játékosok és a hardware közötti kapcsolat határait feszegetik. A HP az OMEN X Compact Desktopot a legmagasabb teljesítményű alkatrészekkel egészítette ki, így bevezetve egy könnyen szállítható és alkalmazkodó rendszert, amely tökéletes az esport és a VR rajongói számára.

 

Az OMEN X Compact Desktop a játékosok számára olyan szintet kínál, amely már a legfrissebb hardvereket is támogatja. A legfrissebb, OMEN X nevet viselő desktopok a legkorszerűbb játék- és VR-élményt nyújtják. A VR hátizsák az OMEN X Compact Desktophoz társítva pedig szabadságot és valóban magával ragadó, kötöttségektől mentes élményt nyújt.

 

OMEN by HP Accelerator – professzionális felhasználás nappal, gamer-mód éjszaka

Az OMEN by HP Accelerator megoldás mindenkinek, aki a meglévő Ultrabookját szeretné játékra alkalmassá tenni. Az OMEN Accelerator segíthet rajtunk, ha például egy Thunderbolt 3-as notebokkal rendelkezünk, amely nem képes megfelelő játékélményt adni. Ebből a notebookból az OMEN egy valódi gamer „szörnyeteget” varázsol, gyors reakcióidővel, a legkiválóbb felbontással. Az OMEN  Accelerator rugalmasságot nyújt, és profi üzleti felhasználás mellett, kompromisszumok nélküli játékélményt biztosít.

 

 

OMEN by HP asztali gép - A harci páncél, amire a csatában szükséged van

A legfrissebb OMEN asztali gépet a profi játékosoknak tervezték, méghozzá szem előtt tartva a funkcionalitás és a használhatóság kettősségét. Az OMEN X termékek túltervezett és túlfejlesztett hardverükkel a játékpiacon merész újítást jelentenek. Az OMEN asztali gépek főbb jellemzőiket az OMEN X asztali gépekből hozzák, hogy a játékosoknak a lehető legjobb élményt nyújtsák. Ennek eredményeképpen az OMEN új hardver-kombinációkat kínál, beleértve a könnyű fejlesztési lehetőséget is, mivel a HP elsősorban az ipari szabványoknak megfelelő alkatrészeket használja, és a jobb hűtést kihasználva lehetővé teszi a játékosok számára a rendszer határainak növelését.

 

OMEN by HP laptopok - vadászrepülő és űrhajó-inspirálta dizájnnal és a legmodernebb technológiákkal

A OMEN by HP 15 és az OMEN by HP 17 laptopokat teljesen újragondolták és újratervezték 2017-ben, kifejezetten a gamerek számára: az új gépek több bővítési lehetőséggel, további portokkal és még jobb Virtual Reality kompatibilitással rendelkeznek. Az eredmény egy nagyon nagy teljesítményű, kompakt csomag lett: egy kivételes játéklehetőséget biztosító számítógép, amely biztosítja, hogy a játékosok folyton a legújabb játékokat futtathassák, bármilyen környezetben, helytől függetlenül. Az OMEN 15 számos olyan opcióval érhető el, amelyek mindegyike arra lett tervezve, hogy állandó, nagy teljesítményt nyújtsanak, optimalizálják, növeljék a játékélményt és minimalizálják a zavaró tényezőket. Az OMEN 17 támogatja a most rendelkezésre álló leggyorsabb technológiákat, hogy a játékosok számára biztosított legyen a legmagasabb képátviteli sebesség a legújabb, legnépszerűbb AAA-kategóriás játékok esetében is, a gép olyan lehetőségeket garantál, amelyek soha nem látott teljesítményt kínálnak a játék világának minden területén.

 

 

OMEN by HP Kiegészítők – Az ördög a részletekben rejlik, bízz az érzékeidben!

A HP az OMEN kiegészítőket is frissítette az OMEN portfólió újratervezésekor, így alkotva meg a felhasználói élmány új dimenzióját. A kiegészítők újragondolásával a korábbi generációs termékek funkciói is szintet léptek.  Az eredmény magáért beszél: az új termékvonal teljes elkötelezettséggel áll ki a gamer közösség mellett. Az OMEN billentyűzet, egér és headset páratlan játékélményt biztosít a felhasználóknak.  

 

OMEN by HP Kijeljzők - Minden mozdulat számít

A kijelző képminősége meghatározza a játékélményt. Az OMEN ökosziszisztéma kiegészítéseként a HP két monitort kínál a gamerek számára:  az OMEN by HP 25, valamint az OMEN by HP 27 kijelzőket. Annak ellenére, hogy a termékek kialakítása több ponton is hasonlít, mindkét kijelző különböző típusú gamerek igényeit elégíti ki. Az OMEN 25 kijelzőt az 1080p felbontású gamingre optimalizálták megnövelt képfrissítéssel, valamint AMD Radeon GPU-val összekötve kihasználható MD FreeSync technlógiával.

 

OMEN by HP 25 jellemzői: 

 

OMEN by HP 27 jellemzői: 

 

OMEN by HP – Az Overwatch világbajnokság hivatalos partnere

Az OMEN by HP célja, hogy folyamatos fejlődésre ösztökélje a gamereket: hogy minden nappal egyre jobbak legyenek, hogy uralják a játékot.

Ezt szem előtt tartva a HP nem csupán a legjobb gaming élményt hozza el az OMEN termékcsaláddal, de maga is akcióba lendül. Nyárindítóként a vállalat partnerségre lép a Blizzard Entertainmenttel, hogy együtt szervezzék meg a 2017-es Overwatch világbajnokásgot. Az esemény hivatalos számítógépes partnereként a HP hardverein zajlik majd a világ legjobb Overwatch eSports sportolóinak a versenye.

 

Az OMEN by HP termékek árazása és elérhetősége:

     – Az OMEN Keyboard 1100 júniusban válik elérhetővé 129.99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

     – Az OMEN Mouse 600 júniusban válik elérhetővé 59.99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

     – Az OMEN Headset 800 júniusban válik elérhetővé 79.99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

     – Az OMEN Mousepad 100 júniusban válik elérhetővé  11.99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

     – Az OMEN Mousepad 300 júniusban válik elérhetővé 39.99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

 

A fenti termékek augusztusban kerülnek a hazai üzletek polcaira.