Mesés vakáció a legkisebbeknek a Telekomtól

Kütyü Magazin, 2017. július 10. 13:11

Júliusban a legkisebbek szórakozásáról gondoskodik a Telekom a szokásos csatornanyitásával akár otthon, akár a neten a TV GO-val: ez alkalommal két, kifejezetten gyerekeknek szóló szórakoztató csatorna érhető el minden Telekom TV előfizető számára. 

A 7-es programhelyen a Boomerang TV lesz a meglepetés. A magyar nyelvű gyermekcsatorna egyszerre nyújt könnyed szórakozást és némi tanulási lehetőséget is a nyári vakáció alatt. A 4-7 éves gyerekeknek készült, de idősebbek számára is élvezhető Boomerang TV gyermekműsorai a legjobb programokat kínálják, a legtöbbször gyerekek közvetítésével. A Bolondos Dallamoktól, Tom és Jerry-n át Garfieldig számos rajzfilmet nézhetnek a kicsik.

A páratlan humorú és látványvilágú Cartoon Network csatorna júliusban elérhető lesz a Telekom TV ügyfelek számára, előfizetői csomagtól függetlenül. A csatorna gazdag műsorkínálatában saját gyártású animációs vígjátékok és akciódús, kalandos sorozatok egyaránt megtalálhatók. A gyerekek új epizódokban láthatják Finnt és Jake-et, a Kalandra fel! két főszereplőjét, vagy a Parkműsor közkedvelt szajkóját, Mordecait, és a csínytevésben állandó partnerét, Rigby-t, a mosómedvét. A három Medvetesó, Grizz, Jeges és Panda nagyvárosi csetlés-botlásait szintén vadonatúj részekben nézhetik meg a gyerekek.

A Telekom TV további gyerekcsatornáin a legkisebbek az M2, a Jim Jam, a Kiwi TV, a Minimax és a Nick Jr. csatornáin kalandozhatnak, a nagyobbakat pedig a Da Vinci Learning, a Disney, a Megamax és a Nickelodeon csatorna programjai várják.

_________ 

* 2017. június 30-án 12 óra és 2017. július 31-én 12 óra között a Boomerang érhető el Bónusz csatornaként a lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetőknél, a 7-es csatornahelyen és számukra a TV GO-n is, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek. A TVGO-n történő Bónusz csatorna eléréshez a Telekom TV szolgáltatást össze kell kapcsolni a TV GO fiókkal.

** 2017. június 30-án 12 óra és 2017. július 31-én 12 óra között a Cartoon Network érhető el nyitott csatornaként a lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetőknél a 153-as csatornahelyen és számukra a TV GO-n is, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek.

További információ: http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/akciok-kedvezmenyek/aktualis/csatornanyitas