20 éve a piacon a Dell Precision

Kütyü Magazin, 2017. augusztus 7. 14:42

A Dell Precision 20 éves jubileuma alkalmából a Dell bemutatta  Precision asztali munkaállomás-portfóliójának legújabb termékeit, a Dell Precision 5520 mobil munkaállomás különleges jubileumi kiadását, valamint a digitális alkotói munkához tervezett új Dell Canvast is. 

Az ügyfelek és partnerek a SIGGRAPH 2017 konferencián találkozhattak először a Dell következő generációs asztali munkaállomás-portfóliójával: a minden korábbinál kreatívabb munkafolyamatokat kínáló, kívül-belül megújult Dell Precision 5820, 7820 és 7920 toronykivitelű modellekkel, valamint és a 7920 rackszekrénybe szerelhető eszközzel. 

A három új Dell Precision torony innovatív és rugalmas házban kínálja a legújabb Intel Xeon processzorok, a következő generációs Radeon Pro Graphics és a csúcsteljesítményű NVIDIA Quadro professzionális grafikus kártyák által biztosított számítási kapacitást. A professzionális szoftveralkalmazásokra tanúsított új tornyok konfigurációjuknak köszönhetően tökéletesen boldogulnak a legkomplexebb projektekkel, például VR-tartalmak készítésével is. Az exkluzív Dell Reliable Memory Technology Pro-nak (megbízható memóriatechnológia, RMT) köszönhetően a memóriaterhelések nem akasztják meg a munkafolyamatokat. A szintén exkluzív, szabadalmaztatott Dell Precision Optimizer (DPO) technológiával pedig a munkaállomások teljesítménye az igényelt hardver- és szoftverkombinációhoz igazítható.

 

A teljes mértékben testreszabható konfigurációnak köszönhetően szinte bármilyen terhelés rugalmasan kezelhető, például:  

A Dell Precision 7920 rackszekrénybe szerelhető munkaállomás ideális a biztonságos munkavégzéshez, és 2U méretben ugyanazt a teljesítményt és skálázhatóságot biztosítja, mint a Dell legnagyobb teljesítményű toronyállomása.  

„A Dell Precision munkaállomások két évtizedes történetére visszatekintve jól látható, hogy eszközeink képességei, hitelesített és optimalizált szoftverekkel, valamint ügyfeleink kreativitásával társítva hihetetlen eredményeket értek el. A Dell Precision munkaállomás-család új tagjaival ügyfeleink felkészülhetnek a következő nagy technológiai forradalomra, amely megváltoztatja az eddig üzleti modelleket, és felforgatja az iparágakat” – mondta Rahul Tikoo, a Dell Precision munkaállomásokért felelős alelnök és vezérigazgató.

A SIGGRAPH 2017 konferencián a Dell a várva várt Dell Canvast is bejelentette, amely jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban elérhető, és innen fog szélesedni az országok köre a közeljövőben. A Dell Canvas a professzionális tervezésnek köszönhetően természetes élménnyé varázsolja a kreatív digitális munkavégzést. A termék része egy, az asztalon vízszintesen elhelyezhető, 27 hüvelyk képátlójú QHD érintőképernyő, amely az ügyfelek meglévő számítógépes ökoszisztémája és a Windows 10 legújabb alkotói frissítése támogatásával csodákra képes. A képernyőt kiegészítő digitális toll rendkívüli tapintási pontosságot nyújt, és a totemgesztusoknak köszönhetően különféle menüket és billentyűparancsokat képes kezelni. A Dell Canvast az iparág legfontosabb professzionális alkalmazásai már most támogatják.

 

A Dell Precision 20 éves jubileuma alkalmából a Dell bemutatta a díjnyertes Dell Precision 5520 mobil munkaállomás limitált kiadású jubileumi modelljét is, amely már elérhető a hazai forgalmazóktól, valamint a Dell.com oldalon. A Dell Precision 5520 Anniversary Edition a Dell legvékonyabb, legkönnyebb és legkisebb mobil munkaállomásának korlátozott ideig elérhető, exkluzív változata: kemény, eloxált alumíniumból készült, csiszolt, fémes házzal, vadonatúj Abyss színben, ujjlenyomatmentes bevonattal. 

 

A termékcsalád első tagja, a Dell Precision 400 munkaállomás 1997-es megjelenése óta a Dell Precision modellek azzal a céllal készülnek, hogy a műszaki és kreatív szakemberek igényeinek maximális kiszolgálásával segítsék a legkülönfélébb iparágak átalakulását és megreformálását. 

Elérhetőség