Újabb Black Friday akció a Telekomnál 2017. november 24-26. között

Kütyü Magazin, 2017. november 24. 10:06

Az elmúlt hétvégét követően a Telekom újabb három napos Black Friday akciót tart 2017. november 24-26-a között. 

A hétvégére különösen kedvező árú okostelefonokkal, televíziókészülékekkel, tartozékokkal, fitnesz aktivitásmérővel, okosórával, játék és fejlesztő robottal is készül a telekommunikációs cég. 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Telekom Facebook közössége ebben az évben is szavazhatott a hétvége akciós kínálatáról. A követők három gyártó okostelefonjaira, a Samsung, a Huawei és az LG csúcsmodelljére és háromféle televíziókészülékre adhatták le voksaikat. A legtöbb szavazatot kapott készülékek a Samsung Galaxy S8 okostelefon és a Samsung 125 cm-es Ultra HD Smart TV készüléke, amelyek szintén bekerültek a Black Friday akcióba.  

A mostani akció további kiemelt ajánlatai a Huawei P9 Lite és a Samsung Galaxy S7 okostelefonok, amelyeket ezen a hétvégén 0 Forintért lehet megvásárolni, korlátlan mobilnetcsomaggal és korlátlan tematikus alkalmazásokkal, két évre vállalt hűségszerződéssel, jelentős készülékkedvezménnyel. 

A kedvezményes ajánlatok már a Telekom üzleteiben is elérhetőek, online vásárlás esetén pedig ingyenes kiszállítással kínálja termékeit a vállalat annak érdekében, hogy megkönnyítse a karácsonyi bevásárlást. 

A vállalat nyereményjátékkal is készült a Black Friday hírlevélre 2017. november 6 és 16, továbbá november 20 és 23. között feliratkozottak számára is. A játékban egy Samsung Galaxy S8+ okostelefont és DEX station dokkolót lehet nyerni, amely a regisztrálók között november 30-án 10.30-kor kerül kisorsolásra. 

A Telekom újabb Black Friday ajánlatai 2017. november 24. péntektől november 27-én vasárnap 23 óra 59 percig érhetőek el.

Bővebb tájékoztatás és akciós ajánlatok a telekom.hu/blackfriday oldalon találhatók.