Egyedülálló RGB élmény a HyperX új memóriájával

Kütyü Magazin, 2018. január 8. 11:29

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója ma bemutatta az iparág első infravörös (IR) technológiával szinkronizált, RGB világítású Predator DDR4 RGB nevű memóriamoduljait. 

A HyperX mindegyik modulba IR kommunikációs csatornákat épített be, így több modul LED-világítását is képes összehangolni a kivételes szín- és mintamegjelenítéshez. A közvetlenül az alaplapról táplált, jelenleg szabadalmaztatás alatt álló technológia gazdagabb vizuális élményt kínál az RGB memóriák esetében a játékok futtatásához, a PC tuningoláshoz (overclocking), és a saját építésű rendszerekhez.

Az IR-szinkronizált RGB világításvezérlés mellett az új HyperX modulok többféle világítási profilt is támogatnak, ha kompatibilis RGB vezérlőszoftvert futtató alaplapokhoz csatlakoztatják őket. Ennek érdekében a vállalat alaplapgyártó partnereivel közösen teszteli a DDR4-es Predator RGB memóriát, és minősíti azt a különböző vezérlőszoftverekre (pl.: ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion és MSI Mystic Light Sync). Ezen túlmenően, a számítógépház szállítók (pl. az In-Win) is külön funkciók beépítésével támogatják az RGB világítást és vezérlést. 

Piaci bevezetés

A HyperX a 2018. január 8. és 11. között tartott Consumer Electronics Show (CES) alkalmából, a Las Vegas-i Venetian Hotel 30-335. számú toronylakosztályában mutatja be az új Predator DDR4 RGB memória funkcióit. A modulok szállítása 2018 második negyedévében indul – az időpont közeledtével bővebb tájékoztatást adunk az árról, a memória kompatibilitási adatairól és a választható konfigurációkról.

A vállalat ugyanitt a gaming eszközök kibővített választékát is kiállítja, köztük az alábbi megoldásokat: 

A hagyományos és e-sport közösségek vezető támogatójaként ismert HyperX folyamatosan bővíti partnerkapcsolatait az NBA- és e-sport csapatokkal. Legutóbb a Dallas Mavericksszel és NBA2K csapatával, a Mavs Gaminggel lépett együttműködésre. További támogatott NBA személyiségek és e-sport csapatok: Philadelphia 76ers és e-sport csapat, Team Dignitas, Gordon Hayward (Boston Celtic), De’Aaron Fox (Sacramento Kings), Rick Fox, az Echo Fox eSports csapat tulajdonosa, valamint Jonas Jerebko, a Utah Jazz játékosa és a Detroit Renegades tulajdonosa.

A soron következő e-sport eseményekről, bejelentésekről és tevékenységekről itt találsz részletes információt: https://www.hyperxgaming.com/

________________

*Kikapcsolt LED-ekkel, 50%-os fejhallgató-hangerővel tesztelve.