A fényképészet erejének szabadon engedése

Kütyü Magazin, 2018. augusztus 27. 10:20

Augusztus 19.-én tartották a Fényképészet Világnapját, amely a fényképészet világszerte inspiráló és pozitív hatású ereje előtt tiszteleg. Az év ezen napja sok millió fényképészt egyesít egy ünnepben, összekapcsolja egymással az embereket és megajándékozza a helyi és globális közösségeket. 

De ez nem csupán ezen a napon van így: még soha nem fényképeztek ilyen sokan és ilyen nagy lelkesedéssel, mint ezekben az években. A fényképészet, melynek tárgya korlátlan és páratlan képességével bárhová elrepíti nézőjét, univerzális nyelvet beszél és képes megmozgatni, inspirálni és jobbá tenni minket.

Ahogy a fényképészeti eszközök és eljárások egyre jobb képminőséget érnek el és egyre több és nagyobb teljesítményű fényképszerkesztő szoftver áll rendelkezésre, a különféle területeken dolgozó fényképészeknek egyaránt monitorokra van szükségük fényképeik beállításához. A fényképészeti munkák teljes potenciáljának kibontásához ezeknek a monitoroknak kiemelkedő képminőséget és színvisszaadást kell biztosítaniuk. Legyen Ön akár professzionális, vagy amatőr fényképész, olyan képernyőre van szüksége amely a fényképe legapróbb részletét is segít észrevenni.

A számos intelligens innovációval és a legmodernebb vizuális technológiával felszerelt nagyteljesítményű Philips monitorok egyesítik a kiváló képminőséget az olyan intelligens funkciókkal, amelyek a kezdő és professzionális fényképészek számára egyaránt lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozzák ki a képeikből. Ha Ön fényképész, akkor a Philips monitorok éppen azt adhatják meg, amire Önnek és kamerájának szüksége van!

A Philips 328E9F modell a kiemelkedő bővített alkalmazási lehetőségek érdekében zökkenőmentes, három oldalon keret nélküli dizájnnal és élénk, valósághű képek megjelenítéséhez ultra széles NTSC 102% és sRGB 122,6% színspektrummal rendelkezik. A Quad HD képernyő ultra éles képeket, míg a hajlított, vékony 9,94 dizájn valóban immerzív élményt biztosít.

Amikor nagy teljesítményre van szükség, a Philips 4K 272P7 és a 328P6VJEB/00 modellek mindennek rendelkeznek, amire egy mai fényképésznek a pontos, precíz és színkritikus munkához szüksége van. Mindkét monitor Ultra Clear 4K felbontást kínál, amellyel a felhasználó teljes részletgazdagságában, nagyban tekintheti meg a képet. A 272P7 modell 27 hüvelykes nagyteljesítményű paneljével nyújt briliáns színeket, pontos részleteket és továbbfejlesztett képi tisztaságot, míg a 328P6VJEB/00 modell egy olyan 32 hüvelykes Ultra HD képernyő, amely a szélesebb színspektrum és az élénkebb, természetesebb képek érdekében UltraWide-Color technológiával rendelkezik. 

Az olyan környezettudatos vásárlók számára, akik a továbbfejlesztett kényelem és konnektivitás érdekében egy számos funkcióval felszerelt nagyméretű képernyőt keresnek, a Philips 272B7QU a válasz. Az elosztó és USB-C dokkolási funkciókkal ellátott monitor IPS képernyőjének fejlett technológiájával éles, kristálytiszta Quad HD képeket nyújt.

Akár szakmája, szenvedélye, hobbija, vagy mindhárom a fényképészet, a Philips monitorok mindennel rendelkeznek amire szüksége van ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki a képeiből.