Az LG további termékekkel bővíti prémium termékcsaládját

Kütyü Magazin, 2018. augusztus 28. 19:55

Az LG Electronics (LG) prémium SIGNATURE termékcsaládjának kibővített kínálatával — új borhűtővel, szárítógéppel és alulfagyasztós hűtőszekrénnyel — érkezik a 2018-as berlini IFA szakkiállításra.

A 2016-ban indított SIGNATURE márka filozófiáját a The Art of Essence koncepció — a lényegre törekvés művészete — ihlette. Az LG SIGNATURE termékekre jellemző letisztultság az exkluzivitás élményét biztosítja a vásárlóknak.

A különleges, fényes fémkeretes LG SIGNATURE borhűtő egyszerre 65 üveg tárolására alkalmas. A készüléket számos innovatív technológiával szerelték fel: a Multi Temperature Control például megfelelő hőmérsékletet biztosít a különböző bortípusok számára. A borhűtő fiókos részében tárolt borok az Automatic Lift funkció révén gombnyomásra emelkednek ki, így biztosítva a könnyebb hozzáférést a palackokhoz. A hangfelismerő funkcióval távolról is kinyithatjuk a hűtő ajtaját vagy felkapcsolhatjuk a belső világítást, így az ajtó kinyitása nélkül, a sötétített üvegen keresztül nézhetünk be a hűtőbe — ezzel energiát spórolhatunk, és a borokat sem tesszük ki feleslegesen a számukra káros napfénynek.

Idén először került csúcskategóriás ruhaszárító az LG SIGNATURE termékcsalád tagjai közé. A 10 kilogramm kapacitású eszköz képes kiszámítani a gépbe rakott ruha mennyiségét, a szárítóprogramot pedig ennek megfelelően maga állítja be, bármilyen külső beavatkozás nélkül. A gyors szárítást a kondenzátor automatikus tisztítását biztosító rendszer (Condenser Automatic Cleansing System) segíti, amely víz áramoltatásával távolítja el a szöszöket, hogy a szárítógép folyamatosan maximális hatásfokon működhessen.

Az új LG SIGNATURE alulfagyasztós hűtőszekrény számos különleges tulajdonsággal bír. Az Automatic Lift funkció például nyitáskor szemmagasságba emeli a fiókot, így könnyebben hozzáférhetünk a hűtő tartalmához. A továbbfejlesztett Auto Door Open funkció révén a hűtő érzékeli, ha valaki közeledik, és automatikusan kétszer olyan szélesre nyitja az ajtókat, mint korábban — mindez valódi segítség, amikor a kezünk épp tele van a bevásárolt élelmiszerekkel.

A borhűtő esztétikájának és fejlett technológiájának bemutatására az LG SIGNATURE partnerségre lépett James Sucklinggal, a nemzetközi borközösség kiemelkedő alakjával, akinek kritikái széles körben olvasottak és elismertek. Suckling a berlini kiállításon VIP-borkóstolókon mutatja be az LG SIGNATURE standján, hogyan képes a borhűtő megőrizni, sőt javítani a borok ízét. A standnál a francia Lou Dumont borászat legjobb évjáratú borainak kóstolója áll a vendégek rendelkezésére.

„Gyönyörű formatervezés a legmodernebb technológiákkal ötvözve, megtartva a termék maximális funkcionalitását — ez az LG SIGNATURE” — mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az LG SIGNATURE kollekcióban immár hét termék érhető el, így még több fogyasztónk használhat olyan háztartási eszközt, amely valódi műalkotást idéz megjelenésével.” 

Az IFA szakkiállítás látogatói maguk is megtekinthetik az LG SIGNATURE sorozat legújabb tagjait a vállalat standján, a Messe Berlin 18-as csarnokában.