Kezdődhet a játék

Kütyü Magazin, 2018. szeptember 2. 20:44

A Honor bemutatta a Honor Play modellt, amellyel forradalmi sebességgel biztosítja a játékosoknak a mindent elsöprő, szórakoztató élményt. 

A Honor Play az áttörő GPU Turbo technológián keresztül bivalyerős teljesítményt nyújt, hogy kielégítse a fiatal játékosok „villámgyors” grafikai feldolgozásra és megnövelt akkumulátor-élettartamra vonatkozó igényét.

A Honor Play modell pontosan azt kínálja a fiataloknak, amit elvárnak az okostelefonjuktól: magával ragadó, szakadatlan felhasználói élményt játék közben. Mostanáig azonban ezt az élményt megkeserítették a népszerű taktikai versenyjátékokkal járó, tárhely- és kapacitáshiányból, hőhatásfokból és akkumulátorfogyasztásból adódó problémák. Az is gondot okozott, hogy az AR, VR és HDR renderelés gyors grafikus feldolgozási teljesítményt igényel. Az egyik legnépszerűbb taktikai versenyjáték, a PUBG MOBILE fejlesztőivel együttműködve a Honor mindent megtett annak érdekében, hogy ne csupán a fenti teljesítménybeli hiányosságokat orvosolja, hanem hogy létrehozza a legelső játékközpontú okostelefont, a Honor Play modellt. Az iparág számára mindez azt jelenti, hogy a „kezdődhet a játék”, ugyanis ez a készülék 119 990 forintos áron újradefiniálja a mobiltelefonos játékokról alkotott felhasználói élményt.

A Honor Play példátlan játékteljesítményt és 24/7-es, „mindig elérhető” szórakoztatói élményt kínál. A készülék bevezetése két áttörő, iparágvezető technológiai fejlesztést valósít meg a játékosok és az átlagfelhasználók számára. Az első a Honor új GPU Turbo technológiája, amely jelentősen fokozza a grafikus feldolgozási és számítási hatékonyságot, a másik pedig a fejlett AI technológia, amely forradalmasítja az okostelefon kamerájának funkcionalitását.

A GPU Turbo innovatív hardver-szoftver integrációs megoldása mögött lemaradnak a Honor versenytársai. A PUBG MOBILE globális stratégiai partnereként a Honor Play drasztikus növekedést ért el a grafikus feldolgozás hatékonyságában, és 39,46-ra növelte a képkockasebességet (frame rate) a PUBG MOBILE-on. Az időzítési szórást (jitter) a Honor a fő riválisaihoz képest több mint 1 százalékponttal, 0,21%-ra csökkentette, ugyanakkor az akkumulátor üzemideje más vezető mobiltelefonokhoz képest 30 perccel hosszabb, így 4,5 órás folyamatos játékidőt kínál. 

A tökéletes felhasználói élmény eléréséhez a Honor Play modellt használó játékosok a készülékbe épített mesterséges intelligenciát (AI) is kiaknázhatják. A 4D játékélmény olyan 3D audio- és AI vibrációs hatásokra épül, amelyeket a legnépszerűbb mobiljátékok igényei szerint alakítottak ki, és ezeket a játékban szereplő objektumokhoz, illetve eseményekhez igazították. Az AI 4D Smart Shock funkció az érkező ellenség és fegyvertűz irányától függően 30 különféle vibrációs forgatókönyv szerint képes működni. Mindezt a Histen 3D audiotechnológiája által létrehozott ultraszéles, térbeli 3D hangzás egészíti ki, amely mozi minőségű hangélményt kínál a játékos számára.

A Honor Play a piacon elérhető középkategóriás telefonok egyik legjobb képességű modellje. A mesterséges intelligenciára épülő mozgásérzékeléssel és intelligens felismerési funkcióval támogatott 16 MP-es előlapi kamerával pillanatfelvételeket készíteni könnyebb, mint valaha. Az átlagos felhasználóknak éppen annyi élvezetet nyújt ez a modell, mint a játékosoknak. Mindez a 3750 mAh-s akkumulátornak köszönhető, amely 15 órányi videó- és 95 órányi zenelejátszásnak megfelelő játékidőt és szórakozást kínál, annak ellenére, hogy a készülék 6,3 hüvelykes Honor FullView FHD+ kijelzőt kapott. A Kirin 970 NPU chipkészlet számos intelligens funkcióval vértezi fel a készüléket, amely az EMUI 8.2 grafikus felhasználói felülettel kiegészülve zabolátlan feldolgozási hatékonyságot kínál.

A keskeny és kifinomult, egy tömbből álló unibody fém készüléktest színválasztéka az éjfeketétől és a tengerészkéktől az ultraibolyáig terjed, vagy akár a vörösben és feketében kapható speciális Player Editiont is választhatják a játékosok. A kényelmes használat érdekében a készüléktest kialakítása a szokásos 5,5 hüvelykes modelleket követi, valamint keret nélküli, 19.5:9-es képarányú kijelzőt kínál. 

A Honor Play Magyarországon is elérhető lesz a hivatalos partnereknél 119 990 forintos áron szeptember 1-től.  

„A Honor Play új mérföldkőként jelenik meg a globális játékpiacon. A Honor elsőként lesz képes fenomenális felhasználói élményt és szórakoztatást nyújtani a mobiltelefonos játékosoknak.” – fejtette ki George Zhao, a Honor elnöke. „Mindezek ellenére nem állunk meg egy jó termék létrehozásánál, hanem a fiatalokkal karöltve a mobiltelefonos játékok jövőjét alkotjuk meg. A Honor Play modellel adunk választ a fiatal játékosok azon igényére, hogy gyors, zökkenőmentes és szórakoztató játékokat használhassanak.”

A Honor Play lelkes hívei az idei Gamescom vásáron megmérettethetik magukat, mert lehetőséget kapnak, hogy a világ sztárjátékosaival játszhassanak együtt PUBG MOBILE-on és Asphalt 9-en, és megpróbálják legyőzni őket. Mindkét játék a Honor Play modell egyedi igényeit követi, ugyanakkor számos további testreszabott játék bejelentése várható még a közeljövőben. 

A sebesség és a teljesítmény iránti közös szenvedélyre alapozva az okostelefon e-márkát képviselő Honor az Audival közösen ünnepli a Honor Play érkezését.  Az Audi Sports R8 LMS Cup hivatalos partnereként, az Audi R8 modellel együtt a Honor Play a karcsú formatervezést átható teljesítménnyel ötvözi. Az Audi R8 – csakúgy, mint a Honor Play – minden képzeletet felülmúló sebességet kínál. A Honor Play-hez hasonlóan az Audi R8 LMS is a sebességet és a teljesítményt testesíti meg. Az autó erős V10-es motorja a Honor GPU Turbo technológiájához hasonlóan a fenevad szíveként központi szerepet tölt be kimondottan azért, hogy őrületes sebességet és hatékonyságot kínáljon.

Partnerségben a Honor Play és az Audi

A Honor Play érkezésének ünneplésére a sebesség és a teljesítmény iránti közös szenvedély jegyében az okostelefonok e-márkáját képviselő Honor az Audival karöltve végzi munkáját. Az Audi és a Honor jövőképe egyaránt technológiai gyökerekből táplálkozik, melyek az Audit a versenysport, a Honort pedig a mobiltelefon-fejlesztések világában helyezik vezető szerepbe. 

Az immár az Audi Sport R8 LMS Cup hivatalos partnerévé vált Honor Play okostelefon „őrült gyors és őrült intelligens” felhasználói élményt nyújt a fiatalok számára. 

A Honor Play-hez hasonlóan az Audi R8 LMS is a sebességet és a teljesítményt testesíti meg. Az autó erős V10-es motorja a Honor GPU Turbo technológiájához hasonlóan a fenevad szíveként központi szerepet tölt be kimondottan azért, hogy őrületes sebességet és hatékonyságot kínáljon. 

Az Audi R8 LMS modellnél alkalmazott Audi Space Frame karosszéria új irányvonalakat szabott a könnyű súlyú tervezés tekintetében, hogy maximálisan kiaknázható legyen a versenyautó hatékonysága. Hasonlóképpen, a Honor Play GPU Turbo technológiája 60%-kal fokozza a grafikus feldolgozási teljesítményt és 30%-kal csökkenti az egylapkás rendszer (SoC) energiafelhasználását, amellyel új csúcsokat dönt az okostelefon teljesítménye és energiafogyasztása közötti egyensúly tekintetében.

A GPU Turbo technológiájú Honor Play rendkívüli sebességet kínál a játékosoknak, és kivételes hatékonyságú szórakoztatói élményt nyújt, mely alapján méltán tekinthetünk rá az okostelefonok világának „Audi R8 LMS modelljeként”. 

Elismeréssel adózva az Audi R8 LMS ösztönző erejének, a Honor Play együttműködést alakít ki az Audi híres ázsiai, egymárkás versenysorozatával, az Audi Sport R8 LMS Cup-pal.  

A fiatalok életstílusának egyik formálójaként a Honor „Bátrakért” szellemisége a határok feszegetésére és kivételes élmények megtapasztalására ösztönöz. 

A Honor Play-jel töltött pillanatok életre keltik a játékosok által tapasztalt élményt.  A Honor Play problémamentes játékélményt kínál szinte maximális FPS (másodpercenkénti képkockaszám) mellett. Ez a GPU Turbo technológiának köszönhető, amely stabil időzítési szórás (jitter) és alacsony áramfelvétel mellett nyújt magával ragadó 4D képélményt.