A Vodafone bemutatja a Smart X9-et

Kütyü Magazin, 2018. november 11. 05:46

Az új Vodafone Smart X9 a Vodafone díjnyertes, csúcskategóriás okostelefonja azoknak, akik többre vágynak. Jobb teljesítmény, nagyobb képernyő és magasabb kategóriájú kamera – mindez kiváló áron, novemberben és decemberben csak 48.090 Ft, 0 Ft kezdőrészlettel, 2 éves Red M tarifával 21 havi 2.290 Ft-os kamatmentes részletfizetéssel.

A Vodafone Magyarországnál már elérhető a Smart X9, a szolgáltató csúcskategóriás 4G-képes okostelefonja, amely a legújabb technikai jellemzőket vonultatja fel: magasabb kategóriájú kamera, a teljes előlapot betöltő, lenyűgöző képernyő, és nagy teljesítményű, nyolcmagos processzor. 

A Vodafone Smart X9 okostelefon képernyőjét a legújabb trendnek megfelelően tervezték meg: 5,7 hüvelykes átmérővel, 1080 x 2160 pixeles (full HD+) felbontással, 427 ppi-s képpontsűrűséggel, amely kristálytiszta, 18:9-es képarányú, mozivászonszerű élményt nyújt, és kényelmesen kézbe vehető. A karcsú, fémkeretes készüléken több a képernyő, és kevesebb a keret. Felülete elegáns, fémes fekete kidolgozású (Black Tungsten). 

A Vodafone Smart X9 a magasabb színvonalat képviselő, 16 megapixeles, vakus dupla kamerával rendelkezik. A portré üzemmód innovatív háttérelmosó effektet alkalmaz, amellyel gyönyörű, professzionális arcképek készíthetők. Emellett az automatikus HDR (magas dinamikatartományú fényképezés) és a lassított videofelvétel is rendelkezésre áll. Mindezt 8 megapixeles előlapi kamera egészíti ki, amely széles látószögű szelfik készítésére is alkalmas. 

Az okostelefonok kameráját objektíven értékelő VCX független szakértőitől a Vodafone Smart X9 59 pontot kapott, ami a készülék kategóriájában a legjobb hátlapi kameraeredmények között van, és a Vodafone eddigi összes okostelefonját tekintve a legmagasabb pontszám. 

A Vodafone Smart X9 lelke a Qualcomm nyolcmagos Snapdragon 450, amelyen a legfrissebb Android 8.1 Oreo operációs rendszer fut, elsőrangú felhasználói élményt biztosítva. A 32 GB-os belső tárhely bőséges kapacitást nyújt a videók és fotók számára. A tárhely akár 256 GB-os SD-kártyával is bővíthető. A Vodafone Smart X9 megbízható akkumulátora 3100 mAh kapacitású, így a felhasználók tovább lelhetik örömüket okostelefonjukban és tovább maradhatnak elérhetők. 

A Vodafone 2018-as Smart szériájához tartozó X9-et a vállalat németországi részlege tervezte meg és tesztelte. Ez biztosítja, hogy a készülék optimálisan működjön a Vodafone hálózatán, és hogy a szolgáltató ügyfelei olyan díjnyertes, világszínvonalú dizájnt kapjanak, amely a lehető legkedvezőbb áron kínálja a legmodernebb technológiát és a kompromisszumok nélküli minőséget. 

A fentieknek köszönhetően a Vodafone Smart X9 idén már két neves designdíjat kapott (iF Design Award és Red Dot Design Award), és a Red Dot Design müncheni múzeumában is kiállították. 

Kategóriájának legjobb kameraélménye

A Vodafone Smart X9 dupla kamerája számos innovatív üzemmódban használható, pl. 

További jellemzők és üzemmódok: újratervezett felhasználói felület, a 18:9-es képarány lehetőségeit kiaknázó kollázs üzemmód és a fotók személyre szabását célzó, szerkeszthető vízjelek. A szelfik és egyéb fotók az ujjlenyomatszenzor megérintésével is elkészíthetők, a manuális üzemmód pedig lehetővé teszi a kamerabeállítások teljes körű irányítását. 

Vodafone Smart X9: egyedi felhasználói élmény 

A Vodafone Smart X9-en megtalálhatók a Vodafone saját alkalmazásai, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki az okostelefonból. 

A Vodafone Smart X9 alapfelszereléséhez átlátszó tok és kijelzővédő is tartozik. 

A Vodafone Smart X9 Magyarországon november 12-től vásárolható meg a Vodafone üzleteiben. A Vodafone Smart X9 elvihető 2 éves Red M tarifával 48.090 Ft-os teljes készülék áron egy összegben vagy 0 Ft-os kezdőrészlettel, 21 havi 2.290 Ft-os kamatmentes részletre, esetenként mobil előleggel.

A Vodafone márkájú készülékeket Németországban tervezik és tesztelik

A Vodafone márkanév alatt árult készülékeket a szolgáltató saját szakértői a németországi Düsseldorfban működő design-stúdióban és tesztlaboratóriumban tervezik és tesztelik. 

A Vodafone több mint kilenc hónapot szán minden típus tervezésére, kifejlesztésére és tesztelésére. A készülékeknek a legmagasabb minőség érdekében több mint ezer követelménynek kell megfelelniük. A szolgáltató minden Vodafone készüléket úgy állít be, hogy optimálisan működjön a Vodafone hálózatán, vagyis hogy az ügyfelek a sebesség és megbízhatóság terén is a lehető legjobbat kapják. 

Minden egyes Vodafone készülék hardverét és biztonságosságát szigorú vizsgálatok sora ellenőrzi. A szolgáltató teszteli, hogy a telefon mennyire áll ellen az esésnek, ütésnek, pornak és hőnek. Emellett az ügyfelek a lehető legjobb szoftverhasználói élményt is megkapják, mert a készülék a leghasznosabb és legrelevánsabb funkciókat tartalmazza a használhatóság, a biztonság és az optimális működés érdekében. A Vodafone nemzetközileg is elismert tervezői közvetlenül együttműködnek gyártópartnereikkel az innovációs és designtrendek alakításában, hogy az ügyfelek világszínvonalú termékeket kaphassanak. 

A fentieknek köszönhetően a Vodafone készülékei eddig több mint 100 nemzetközi design-díjat kaptak, köztük (több alkalommal is) a neves Red Dot designdíjat és az iF designdíjat, hogy csak az utóbbi két évet említsük. Az ügyfelek több mint 75%-a elégedett Vodafone készüléke kialakításával, képernyőminőségével és könnyű használhatóságával, közel 80%-uk pedig elégedetten nyilatkozott készüléke design-járól és stílusáról.

A Vodafone 2006-os piacra lépése óta több mint 40 piacon 100 millió fölötti készüléket – okostelefont, táblagépet, mobil adatkezelő eszközt és szélessávú routert – adott el. Csaknem három másodpercenként gazdára talál egy Vodafone készülék valahol a világban, vagyis a világ egyik legnagyobb távközlési vállalatának köszönhetően minden évben több millió ügyfél élvezheti a legújabb innováció és design nyújtotta előnyöket.