Sosem volt még ilyen egyszerű extra lefedettséghez jutni

Kütyü Magazin, 2019. március 11. 09:00

A tajvani Zyxel bejelentette a Multy Mini (WSQ20) eszközt, a kicsi, de sokszínű mesh hálózati terméket, amellyel tovább fokozható a hálózat. Ez a kiegészítő tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik szélesebb WiFi lefedettségre vágynak: a Multy Minivel pillanatok alatt akár további 180 négyzetméter fedhető le.

A nagyteljesítményű jelerősítővel és hat antennával rendelkező Multy Mini olyan erős jelet bocsát ki, amivel lefedhetők a zavaró vakfoltok és véget vethetünk a folyamatos pufferelésnek is. Emellett smart-roaming technológiát is kínál, így az eszközöknek nem kell hálózatot váltania, ha egyik szobából átmegyünk egy másikba.

"A Multy Mini fejlesztésével az volt a célunk, hogy még jobbá tegyük a Multy X által nyújtott felhasználói élményt, emellett olyan egyedi funkciókkal kívántuk ellátni a terméket, ami megkülönbözteti a versenytársaktól.” - mondta el Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. 

Intuitív telepítés: nem teszi próbára a türelmet

Attól függetlenül, hogy valaki rendelkezik-e már tapasztalattal a Multy X kapcsán, a Multy Mini telepítése ugyanolyan gyors és egyszerű, mint az elődjéé. Az intuitív kialakítású Multy App alkalmazás automatikusan felismeri és szinkronizálja a Multy Minit, így percek alatt rendelkezésre áll a szükséges extra lefedettség. Mivel az eredeti Multy X-hez akár öt Multy Mini is könnyedén hozzáadható, a hálózatát kényelmesen, könnyedén emelheti a következő szintre.

Gyorstöltés a rohanó mindennapokban

A Mesh termék emellett kellemes meglepetésként Quick Charge 3.0 technológiával is rendelkezik, amely villámgyorsan repíti az akkumulátor alacsony jelzését a teli állapotba. A QC technológia azt is biztosítja, hogy a Multy Mini nem foglal el konnektor helyet azok elől az eszközök elől, amelyeket gyakran szoktunk tölteni, és nem kell átkutatni az egész házat azért a régi elosztóért, amiről már fogalmunk sincs, hol tároljuk.

A Multy Minit kétféle módon vásárolhatjuk meg, a hálózati igényeinktől függően. Ha ez a Multy termékcsalád első eszköze, a Zyxel együtt, csomagban kínálja a Multy X és a Multy Mini termékeket. Azonban, ha csak plusz lefedettségre lenne szükségünk a már meglévő Multy X hálózatunkhoz, akkor a sima Multy Mini csomagra van szükségünk.