Minőségi autóalkatrészek a telefonodon

Kütyü Magazin, 2019. március 11. 11:22

Akár már mobilunkon keresztül is böngészhetünk, ha valamilyen autóalkatrészre van szükségünk. És mostantól mindent egy helyen, kategorizálva is megtalálhatunk a piacvezető Autodoc autóalkatrész alkalmazás révén.

Több mint 1,5 millió autós alkatrész közül választhatnak azok, akik letöltik mobiltelefonjukra az Autodoc iPhone alkalmazását az AutoDoc hivatalos oldaláról. Az applikáció révén nem csupán számos alkatrészt kutathatunk fel akár útközben is, de ezekhez még kedvezmények is járnak.

Ezek mértéke változó – ezek a termékek mellett fel vannak tüntetve –, de akár 23%-ot is megspórolhatnak azok, akik az appon keresztül szerzik be a járművükhöz szükséges alkatrészeket a gumiabroncsoktól a motorolajig. A korábbi, feliratkozott vásárlók pedig további kedvezményeket zsebelhetnek be: az Autodoc időről időre különféle kuponokkal ajándékozza meg vásárlóit, így a kedvezmények mértéke még tovább növelhető.


Az alkalmazás gyors és egyszerű keresési lehetőséget biztosít a számos kiegészítő dzsungelében. Ha pedig még ezután is maradna kérdésünk, akkor az Autodoc szakmai ügyfélszolgálatos csapata készéggel áll rendelkezésre. Az appon keresztül online lehet chatelni egy illetékes kollégával, aki készséggel válaszol a felmerült kérdéseinkre.

Ha pedig úgy döntünk, egyedül vetjük bele magunkat a böngészésbe, még akkor is akad segítség. Az egyes termékeket össze is lehet vetni más hasonlóakkal. A rendeléskor összesen 15 féle fizetési mód közül lehet választani, majd a kézbesítésig státusz értesítések révén követhető nyomon a rendelés.

Összesen 5914 modell és 45 márka termékei közül választhatunk kedvünkre, mindez pedig egy helyen, rendszerezetten érhető el.


Az ingyenes mobilos applikáció több nyelven, többek között magyarul is használható: iOS 9.0 vagy újabb rendszert futtató iPhone-okra tölthető le az Apple Store-ból.