Újragondolt OfficeJet Pro nyomtatók a HP-tól

Kütyü Magazin, 2019. május 7. 09:13

A HP bemutatta a kisvállalkozások számára tervezett intelligens nyomtatóinak új portfólióját. Az új HP OfficeJet Pro sorozat továbbfejlesztett intelligens funkciói és úttörő formatervezési megoldásai tovább fokozzák a HP-tól megszokott magas teljesítményt és megbízható működést. Ezzel a vállalat olyan eszközt ad a kisvállalkozások vezetőinek kezébe, amellyel még sikeresebbek lehetnek az üzleti életben.


Újdonságok:

 

“A HP ezt a sorozatot kifejezetten a kisvállalkozások tulajdonosai számára alkotta meg, akik arra törekszenek, hogy a nyomás ellenére is a lehető legtöbbet hozzák ki a mindennapi feladatokból, és akiknek a pénzügyeik, megélhetésük és az érzelmi jólétük szorosan kapcsolódik a vállalkozásukhoz – mondta el Annelise Olson, a HP otthoni nyomtató megoldások üzletágának vezetője. – A kisvállalkozások vezetőinek több mint fele egyetért abban, hogy a szervezetük nem működhetne megfelelően nyomtató nélkül. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy olyan továbbfejlesztett nyomtatósorozatot kínálunk számukra, amelynek tagjai igazi partnerként működnek együtt a munkavállalókkal és így időt és szabad kapacitást takarítanak meg a vállalkozók számára, akik ennek köszönhetően jobban koncentrálhatnak üzletük fejlődésére.” 

 

A HP OfficeJet Pro széria újdonságai: 

Időtakarékos Smart Tasks

 

Élvezze a távoli munkavégzés szabadságát

 

Nagyobb biztonság, megbízható kapcsolat

 

Központban a fenntarthatóság

 

Újragondolt felhasználói élmény

 

Árak és elérhetőség

A HP OfficeJet Pro széria (9015, 9025 és 9019) áprilistól érhető el a kisvállalkozások számára az Amazon és a HP.com oldalakon. Magyarországra vonatkozó információkat (árak, elérhetőség, viszonteladói lista) a HP helyi kommunikációért felelős munkatársai nyújtanak.