Ingyenes dolgozói mobilelőfizetés a Tungsramtól

Kütyü Magazin, 2019. május 9. 07:33

Sikert aratott munkavállalói körében a Tungsram dolgozói mobilelőfizetési programja, amelynek keretében több mint 4000-en kaptak 50 gigabájtnyi belföldi internetet és korlátlan belföldi beszélgetést tartalmazó Vodafone mobilelőfizetést.

A SIM-kártyát a Tungsram és a Vodafone munkatársai a világítástechnikai vállalat mind az öt telephelyén, Budapesten (Újpest), Hajdúböszörményben, Kisvárdán, Nagykanizsán és Zalaegerszegen tájékoztató rendezvény keretében adták át a program iránt érdeklődőknek. 

A különleges kedvezményt igénybe vehette minden próbaidőn túli munkaviszonnyal rendelkező alkalmazott, akinek nincsen vállalati mobiltelefonja.

„Gyors és hatékony telekommunikáció nélkül ma már sem emberi kapcsolataink, sem a munkánk nem képzelhető el. A telefonálással, internetezéssel kapcsolatos költségek ugyanakkor minden háztartásban jókora összeget emésztenek fel. Ezt a terhet szeretnénk levenni munkatársaink válláról lehetőséggel”, tette hozzá Bárány Katalin, HR-igazgató. 

„A Tungsram mindig is nagyra becsülte munkatársait és a lehető legjobb munkafeltételek megteremtésére törekedett”, mondta Jörg Bauer, a Tungsram elnök-vezérigazgatója. „A vállalatot naggyá tevő első vezérigazgató, Aschner Lipót már az 1900-as évek elején munkáslakásokat, hétvégi üdülőbázist, kultúrházat építtetett. Mi pedig az ő hagyományaihoz hűen, a kor igényeinek megfelelően szeretnénk folytatni ezt a tevékenységet.”

A Tungsram dolgozóinak családjai részére egyébként kedvezményes, „Friends & Family” előfizetési lehetőséget dolgozott ki a Vodafone. 

„Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen komoly múlttal rendelkező vállalatot támogathatunk megoldásainkkal, mint a Tungsram. A Vodafone-nál fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítsuk ki szolgáltatásainkat, bízunk benne, hogy ezzel az egyedi csomaggal tovább erősíthetjük a Tungsram munkavállalói programjait” – mondta el Király István, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.