A Galaxy Note10 szintet lépett a teljesítményben

Kütyü Magazin, 2019. augusztus 8. 09:11

A Samsung bemutatja a Galaxy Note széria legújabb tagját, a Galaxy Note10 okostelefont, amely elegáns formatervezéssel és páratlan teljesítménnyel érkezik annak érdekében, hogy a felhasználók minden pillanatból a lehető legtöbbet hozzák ki. A legújabb Galaxy Note a sokoldalú, kreatív felhasználóknak készült, akik mindig új kihívásokat keresnek.

A Note10-et az új generáció inspirálta, amelynek tagjai könnyedén vágnak bele új projektekbe, bárhol is legyenek. A csúcskészülék továbbfejlesztett hardverrel készült, így kiemelkedő teljesítményre képes, a megújult S Pennel pedig új szintre emeli a produktivitást és a kreativitást. A Galaxy Note sorozat évek óta hozzájárul ahhoz, hogy világszerte hűséges felhasználók milliói a lehető legtöbbet hozzák ki magukból, a Galaxy Note10 ezt a hagyományt követve járulhat hozzá, hogy az új generációs felhsználók is elréhessék céljaikat és megvalósíthassák álmaikat. 

„A Galaxy Note portfolió a kezdetektől az elérhető legjobb technológiákkal és funkciókkal érkezik. A Galaxy Note10 segítségével a sorozat rajongói hatékonyabbak és kreatívabbak lehetnek, a készüléket azoknak a felhasználóknak terveztük, akiknek egy olyan eszközre van szüksége, amellyel bárhol, bármikor, pillanatok alatt válthatnak a különböző ötletek és projektek között – mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Note10 minden elemét úgy alkottuk meg, hogy hozzásegítse a felhasználókat a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez. Legyen szó akár egy nagy projekt hajrájáról a munkahelyükön, egy lelkes közönségnek szóló professzionális videó leforgatásáról és vágásáról vagy akár a kedvenc mobiljátékukról, a Galaxy Note10 segítségével hatékonyabban és magasabb szinten csinálhatják.” 

Tudatos tervezés a prémium felhasználói élményért

A Galaxy Note felhasználói számára fontos a kifinomult kialakítás. A készülék tervezése nemcsak a kinézetét és a fogását, hanem a teljes felhasználói élményt is meghatározza.  A Galaxy Note10 letisztult vonalvezetésének köszönhetően a felhasználók az ötleteikre, a munkájukra és a megjelenő tartalomra koncentrálhatnak.

A Galaxy Note10 kijelzője különleges újításokkal érkezik. A kijelzőt, fizikai kialakításától a technológiai megvalósításig, minden elemében arra tervezték, hogy a felhasználók átadhassák magukat a kedvenc tartalmaiknak.

 

Sokoldalú produktivitás

A Galaxy Note10 azoknak készült, akik számára az okostelefon elengedhetetlen eszköze a mindennapi munkavégzésnek. Számukra fontos, hogy egy erős készülék segítségével könnyedén érhessék el céljaikat, bárhonnan is dolgozzanak. A Galaxy Note10 technológiai újításai és képességei segítik a felhasználókat a hatékonyság növelésében.

 

Professzionális kamera az alkotóknak

A Galaxy Note10 professzionális fotó-, és videószerkesztő eszközeivel egyedi és lenyűgöző tartalamkat állíthatnak elő mind a tartalomgyártók, mind pedig az átlagfelhasználók. A fejlett képalkotó technológiával és szoftveres megoldásaival a Galaxy Note10 új szintre emeli a mobilos videózást és fotózást. 

 

Páratlan teljesítmény játék terén is

A Note sorozat rajongói az élet legtöbb területén a telefonjukra hagyatkoznak. A mindennapi feladatokon kívül a telefonjukról vezetik a vállalkozásaikat, szerkesztik a közösségi médiás tartalmaikat és készítenek egyedi illusztrációkat az S Pennel. A Galaxy Note10 erős akkumulátora, továbbfejlesztett hardvere, és megújult funkciói együttesen segítik a felhasználókat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. 

A Galaxy Note10 a Galaxy Note sorozat legújabbb készüléke, amely világszerte több millió embert inspirált arra, hogy új élményeket szerezzen, hogy még harékonyabb és kreatívabb legyen. A Samsung a mobilinnováció terén a felhasználói igényeket tartja szem előtt. A vállalat olyan eszközöket fejleszt, amelyek sokoldalúan segítik a felhasználókat céljaik elérésében, miközben lehetőséget nyújtanak a felhasználóknak arra, hogy közelebb kerüljenek álmaik megvalósításához. Éppen ezért a Note felhasználói a leghűségesebbek a Samsunghoz, a készülékeikben jellemzően lehetőséget látnak arra, hogy a legtöbbet hozzák ki önmagukból is. 

 

Megnyitja a Galaxy ökoszisztéma kapuját

A Galaxy Note10 a Galaxy ökoszisztéma középpontjában áll, amely egy prémium termékekből, szolgáltatásokból és együttműködésekből álló egységet alkot. Ezzel egyszerűbbé teheti a felhasználók életét és a csatlakoztatott életmód kialakítását. Az olyan viselhető okoseszközöknek és tableteknek köszönhetően, mint a Galaxy Watch Active2 és a Galaxy Tab S6, a felhasználók útközben is kapcsolatban maradhatnak. 

Ezeket a Samsung szolgáltatások kötik össze, amelyek folyamatos támogatást, és kényelmet biztosítanak. A Samsung Pay lehetővé teszi a gyors és biztonságos fizetést. A Samsung Health a zökkenőmentes megfigyeléssel és nyomon követéssel segítheti a felhasználókat, hogy elérhessék egészségügyi és wellness céljaikat. A Samsung Knox magas szintű biztonsági megoldásokkal védi az adatokat. A Bixby, a Samsung intelligens platformja, integrált támogatást nyújthat ahhoz, hogy az életet könnyebbé, szervezettebbé tegye a csatlakoztatott életmód felé vezető úton.  

 

Elérhetőség és előrendelés

A Samsung Galaxy Note10+ 256GB 379,990 Ft-os, a Samsung Galaxy Note10+ 512 GB 414,990 Ft-os és a Galaxy Note10 256GB 329,990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el Magyarországon 2019 agusztus 23-tól, Fénylő Fekete és Fénylő Prizma színekben. 

A Galaxy család legújabb tagjai augusztus 22. 23:59-ig előrendelhetők, a részletekről a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-note10/buy/ weboldalon érhető el további információ.

  

Galaxy Note 10, Note10+ termékjellemzők

 

*A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.