A Dell és az Alienware megalkotta a tökéletes PC-s játékrendszert

Kütyü Magazin, 2019. szeptember 2. 19:48

A Dell és az Alienware a komoly játékosok és a kezdők igényeit is egyaránt kielégítő, új technológiákat mutatott be a Gamescom kiállításon: laptopok, asztali számítógépek, monitorok, headsetek, billentyűzetek, egerek – egy teljes játékrendszer, amelyet a kitartó és folyamatos innováció inspirált.

„A Dell és az Alienware évtizedek óta a PC-s játékipar úttörője: egy teljes körű PC-s játékrendszert alakítottunk ki az iparág legfrissebb újdonságaival, legkorszerűbb formavilágával és olyan kivételes teljesítménnyel, amellyel a játékosok előnyre tehetnek szert a versenytársakkal szemben” – mondta Ray Wah, a Dell Technologies fogyasztói és kisvállalkozói termékekkel foglalkozó csoportjának vezető alelnöke.

Új Alienware Aurora, Legend stílusban

Az idei CES alkalmával az Alienware bemutatott egy új dizájnvonalat, az Alienware Legend indusztriális formavilágát, amely merészen eltér a jelenlegi stílusirányzattól és az iparágra jellemző egysíkúságtól. Az új Alienware Aurora az első olyan asztali számítógép, amely a Legend dizájnelemeit hordozza. A díjnyertes és céltudatosan fejlesztett kialakítás az innovatív dizájn és a kiemelkedő teljesítmény elemeit ötvözi.

Az Alienware Aurora egy új gépházkülsővel rendelkező közepes méretű asztali toronyszámítógép a Legend stílusjegyeivel, mely még a legújabb vékony és könnyű laptopokhoz képest is kompaktabb megoldást jelent. A nagy teljesítményű számítógép az Intel 9. generációs Core processzorával és az NVIDIA GeForce grafikus kártyájával rendelkezik, a jobb légáramlásnak köszönhetően pedig a játékosok mindig a legjobb formájukat hozhatják. A könnyű és egyszerű bővíthetőség pedig hosszabb élettartamot és személyre szabható teljesítményt biztosít.

Az első G sorozatú asztali számítógép: Dell G5

A kezdő játékosok és a megfizethető játékélményre vágyók örömére az új Dell G5 számítógéppel a G sorozat asztali verzióban is elérhető lesz. A Dell G5 PC játékhoz szabott teljesítményt, grafikát és funkciókat kínál egy kompakt és bővíthető házban. Az akár i9 K-sorozatú processzorok és a VR-funkciókat támogató NVIDIA GeForce GTX és RTX vagy AMD Radeon grafikus kártyák nagy teljesítménye zavartalan játékélményről gondoskodik. A szerszámokat nem igénylő beszerelésnek és a további belső bővítőhelyeknek köszönhetően a gép egyszerűen fejleszthető. Hatékony hűtési rendszerrel, valamint négy, az Alienware Command Centerben kiválasztható hőmérsékleti beállítással rendelkezik, hogy az éppen legmegfelelőbb módon fusson a gép, attól függően, hogy a használója játszik, dolgozik, tanul vagy videókat néz. A meglepően kompakt kialakítás minimális helyet foglal, így kisebb helyeken is könnyedén lehet játszani, például kollégiumi szobákban, háló- vagy dolgozószobákban. A választható kék LED-fénnyel és átlátszó oldalsó panellel ellátott, egyedi, játékosok által inspirált kialakítás dinamikus megjelenést kölcsönöz a G5 asztali számítógépnek.

 

Innováció a kijelzők világában 

A Dell és az Alienware folyamatosan fejleszti a monitorok kialakítását és a funkcióikat, hogy minél magasabb szintre tudja emelni a vizuális játékélményt. A legújabb mérföldkő az Alienware egyedülálló, 55 colos OLED gamer monitora és a gyors IPS technológia, amely most először került a Legend kialakítású monitorokba.  

 

 

Új Alienware perifériaeszközök

Minden részlet számít. A perifériaeszközök elengedhetetlen összekötő kapocsként szolgálnak a játékos és a játék között. Kulcsfontosságúak a játék megnyeréséhez, és ezzel az Alienware is tisztában van. Az Alienware bemutatja a játékosokból álló közösség és a profi játékosok segítségével kifejlesztett, újonnan tervezett, Legend kialakítású perifériaeszközeit, amelyekkel teljessé válik az Alienware harci állomása.