A Philips legújabb monitorai az IFA-n debütáltak

Kütyü Magazin, 2019. szeptember 5. 16:37

Philips monitorok hatalmas tárházát tekinthetik meg az idei IFA résztvevői, méreteik és funkcióik mind az otthoni, mind a professzionális felhasználók igényeit lefedik minden területen. A legújabb Philips monitorok jobb képmegjelenítési teljesítménnyel rendelkeznek, továbbá ultra-csatlakoztathatóságot, nagyobb kreatív fegyvertárat, kiváló játékminőséget garantálnak.

Teljes immerzió: a megtekintési kényelem érdekében ívelt

A Philips ívelt monitorok teljesen új szintre emelik a megtekintési élményt, személyesebb, még immerzívebb munkát és játékot kínálva. A szem természetes ívének utánzásával a hajlított képernyők jobban bevonják a szemlélőt az élménybe, minimalizálják a torzítást, mely által a felhasználó kifinomult módon bevonódik az élménybe. Bizonyos formátumok mély, 1500R vagy 1800R görbületi sugárra rendelkeznek, így kiszélesítik a látóteret és az optimális megtekintési kényelem érdekében jobban kihasználják a perifériás látást. A 43,4 hüvelykes 32:10 formátum elég széles ahhoz, hogy több kisebb képernyőt is helyettesítsen, így tökéletes megoldást kínál a pénzügyi, banki és más B2B szektor számára.

Érintéses megoldások: a megérinthető technológia

Az idei év sztárja az érintőképernyős technológia. Az IFA rendezvényen kiállított Philips SmoothTouch monitorok mindegyike innovatív projektált kapacitív (P-CAP) érintési technológiával rendelkezik, amely a tökéletes felhasználói élmény érdekében maximálisan 10 pontos érintést támogat. Az értékesítési pontok, információs helyek, vendéglátás és az oktatási szektor számára ideális sokoldalú monitorok számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek plusz kényelmet és rugalmasságot biztosítanak. A fejlett IP54 technológia révén a víz és a por nem jelent veszélyt a berendezésre, míg a számos csatlakoztathatósági opció, valamint a kifinomult és egyszerű szög-beállítás nagyobb kényelmet és egyszerűbb használatot kínál.  172B9T 

Philips 162B9T

Philips 172B9T 

Professzionális erő: új kulcs a teljesítmény kihasználásához

A Philips monitorok pontosan azt kínálják, amelyre a professzionális felhasználóknak szükségük van a hatékonyságuk és munkahelyi teljesítményük növeléséhez. Az idei modellek rendelkeznek olyan csatlakoztathatóság-növelő funkciókkal, mint az USB 3.1, az USB-C dokkolás, az USB-A dokkolás DisplayLink-kel, DC kimenet; biztonságnövelő funkciókkal, mint a kapcsolható adatvédelmi technológia és a Windows Hello™ készülékházból kiemelkedő webkamera; a fenntarthatóságot az újrahasznosítható csomagolóanyag, az energiatakarékos PowerSensor, LightSensor, és a Zero Power Switch biztosítják; a kijelzők továbbá olyan funkciókat is nyújtanak, amelyekkel a mindennapi munka élvezetessé válik, ilyenek a 4K UHD felbontás, az ultraszéles színspektrumot kínáló Ultra-wide color technológia, a LowBlue mód, az EasyRead mód és számos további funkció.

Philips 345B1C

Magasabb szintre emelt játék

A Philips monitorok páratlan játékélményt nyújtanak a játékosoknak. Az IFA-n bemutatott modellek tele vannak pakolva a legmodernebb technológiákkal, így a kényelmet fokozó és a látást védő funkciók mellett a játék minden pillanatának élvezetessé tételéhez zökkenőmentes, gyors, nagyteljesítményű játékot és szemet gyönyörködtető grafikákat biztosítanak. Továbbá a Bowers & Wilkins neves brit audio szakértő vállalattal folytatott gyümölcsöző kapcsolatnak köszönhetően az 55 hüvelykes Momentum modellben exkluzív Bower & Wilkins nagyteljesítményű hangszórók vannak, amelyek három eltérő gaming hangüzemmódjukkal korábban soha nem tapasztalt hangélményt nyújtanak.

Philips Momentum 558M1RY 

 

Az IFA-n bemutatott legfontosabb Philips monitorok műszaki adatai:

272B1G, 241B1V, 279C9, és 272B7QUBHEB – modellek, melyek a modern professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva termelékenység-, és teljesítménynövelő funkciók széles tárházával vannak ellátva.

A 346P1, 439P9H, 345B1C, 272E1CA és a 328E1CA ívelt modellek speciális formájukkal továbbfejlesztett, még immerzívebb megtekintési élményt biztosítanak.

Momentum 558M1RY és 328M1R – ezek a konzoljátékosok számára tervezett modellek olyan funkciókkal vannak ellátva, amelyek valóban fantasztikussá teszik a játékélményt. Ilyenek például a keret nélküli dizájn, a 4K felbontás 120 Hz képfrissítési sebességgel, HDR1000 az 558M1RY (54,6 hüvelyk) modellnél és HDR600 a 328M1R (31,5 hüvelyk) modellnél, az Adaptive-Sync/FreeSync technológia, az alacsony input lag, az innovatív négyoldalas Ambiglow technológia, a nagyteljesítményű Bowers & Wilkins hangszórók (558M1RY), és sok minden egyéb.

Ár és elérhetőség: