Mindig van rá keret: védjük meg a telefonunkat bumper tokkal

Kütyü Magazin, 2019. október 21. 15:11

A bumper tok vagy bumper keret anélkül is megvédi a telefont, hogy a hátulját eltakarná. A hátlappal is rendelkező bumper tokok pedig, megerősített oldalaiknak köszönhetően kimagasló védelmet biztosítanak a mobilnak.

Mindig van rá keret

Telefont nem vásárolunk olyan sűrűn, egy új telefontok azonban más kategória, amire bármikor beruházhatunk. Érdemes ezt olyan helyen tenni, ahol minőségi darabok közül lehet válogatni, széles a választék, gyors a kiszállítás, és a garancia felől is nyugodtak lehetünk - ilyen az Etuo

Mi az a bumper tok?

A bumper tok vagy bumper keret szűkebb értelemben egy olyan, a mobiltelefonok védelmére szolgáló kiegészítő, amely csak a telefon oldalait takarja, az elejét és a hátulját nem. Ennek ellenére, mivel elöl és hátul is magasabban van a pereme a telefon felszínénél, ha elejtjük vagy leesik, hatékonyan védi azt a törésektől. A kifejezést tágabb értelemben a hátlappal rendelkező, oldaléleken megerősített telefontokokra is használják.

Melyek a bumper tok előnyei?

A bumper tokkal nem válik vastagabbá, ormótlanabbá a készülék, mégis hatékony védelmet biztosít a sérülések ellen. Gorilla Glasszal vagy más jó minőségű, ütésálló kijelzővel rendelkező telefonok esetén önmagában is elegendő lehet a váratlan balesetek, például a telefon leejtése esetén. A fémből, például alumíniumból készült bumper tok további előnye, hogy rendkívül dekoratív, látványos külsőt kölcsönöz a készüléknek. Egy ezüst- vagy aranyszínű bumper keret akár egy alsó vagy középkategóriás telefonnak is exkluzív megjelenést biztosít.

A bumper tok előnyei:

A bumper tokot kiegészíthetjük kijelzővédő és hátlapra ragasztható védőfóliával is. Így megőrizhető a telefon kecsessége, miközben a védelem jóval hatékonyabb.

A bumper tok fajtái

Alumíniumból készült telefonvédő keretek, amelyek izgalmas látványt is kölcsönöznek a készüléknek.

Ütésálló kivitelben is készülhetnek, ezüst- vagy aranyszínben - ilyenkor mind a biztonságot, mind a külsejüket tekintve elérik az alumínium tokok színvonalát.

Anyaguknak köszönhetően jelentősen tompítják a telefont érő fizikai behatásokat, hatékonyan védve a készüléket.

Tágabb értelemben a hátlappal rendelkező, megerősített oldalú tokokat is besorolhatjuk a bumper tokok közé. 

Kinek ajánlható?

A bumper tok tökéletes választás azok számára, akik úgy védenék a telefonjukat, hogy közben nem növelik érezhetően a vastagságát. A megerősített oldaléleket kiegészítő hátlappal rendelkező bumper tokok pedig extra védelmet jelentenek a telefon számára.