Ezek a karórák jól mutatnak a fa alatt

Kütyü Magazin, 2019. december 19. 07:23

A karóra nemcsak időtálló, hanem akár kiváló személyes ajándék is lehet. „A megfelelő választás érdekében nem árt ismerni a megajándékozni kívánt személy ízlését, vagy érdeklődési körét, így olyan karórával lephetjük meg, amit sokáig szívesen fog viselni” – hívta fel a figyelmet a Casio termékmenedzsere. 

A japán óramárka rendkívül széles kínálattal rendelkezik, így a „Vissza a jövőbe” trilógiából megismert nyomógombos Vintage változatok mellett üzleti megbeszélésekre és tárgyalásokra, sportolásra, valamint túrázásra is alkalmas karórákat is kínál. 

Baby-G nőknek 

Az 1994-ben útjára indított, idén 25 éves BABY-G legszebb fiatalkori éveit éli. Miss-G sorozatának új modelljeivel könnyedén belophatja magát a hölgyek szívébe. Az elegáns acél tokborítása ugyanazt a sportos, ütés- és rezgésálló szerkezetet rejti magában, ami a G-SHOCK és BABY-G márkák első számú védjegye. Ez a karóra a közkedvelt fehér, rozé, kék árnyalatokban érhető el. (MSG-C100G-7AER)

Klasszikusok kedvelőinek 

„A klasszikus formák rajongóinak a Casio Collection szériát ajánljuk” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. Az MTS-100 / LTS-100 órák magas hozzáadott értékét a nemesacél kivitel 5 baros vízállóság és fokozottan karcálló zafír kristályüveg adják. A Casio mindig is szem előtt tartotta a minőség és az elérhető árfekvés kombinációját, azaz a jó ár - érték arányt. A sorozat több, mint 20 féle változatban érhető el: bőrszíjjal és acélcsattal egyaránt. Számlapszínek tekintetében a konzervatív fekete / ezüsttől a kék árnyalatain keresztül a rózsaszínig. (MTS-100D-2AVEF / LTS-100D-4AVEF) 

Vékony és elegáns 

A Casio Edifice a sportos elegancia szinonimája. Az új fejlesztéseknek köszönhetően Super Slim modellcsalád zafír kristályüveggel az exkluzív megjelenés irányába is tesz egy lépést, miközben a limitált kiadású Toro Rosso modellek karbonszálas hátlappal erősítik a sportos külcsínt. Tokjuk 9 milliméternél vékonyabb és a csathoz hasonlóan nemesacélból készült. A klasszikus ezüst mellett, merész fekete, vagy sportos Scuderia Toro Rosso díszdobozos limitált kiadások is rendelkezésre állnak. (EFR-S567D-1AVUF)

Karóra kemény túrákhoz 

„Az új Casio G-Shock Mudamaster "Quad sensor" a zord körülmények közötti túlélés egyik záloga. Továbbfejlesztett változata már Bluetooth révén okostelefonhoz csatlakoztatható; tokja részben karbonból készül” – emelte ki a szakember. A megszokott fokozott ütés-, rezgés és 20 bar vízállóság mellett por-és sárálló is. Magasság-, légnyommás- és hőmérő, iránytű, lépésszámláló, GPS, napfelkelte/napnyugta adatok: minden, ami egy kemény túrához vagy bevetéshez kell. Az automatikus háttérvilágítás kéz mozdításra magától bekapcsol, hogy éjszaka is gördülékeny legyen az óra használata. A megszokott feketén kívül katonai zöld illetve narancs színű szíjjal is kapható. (GG-B100-1A9ER)

Vintage Casio

Az örök Casio Vintage (lásd még Casio Retro) minden évben megrázza magát és nem csak trendi marad, de alkalomadtán trendet is teremt a divatkiegészítők terén. Az új Milánó-szíjas, magasfényű tokozással készült Vintage A700 család magában hordozza az 1974 óta klasszikussá vált nyomógombos Casio-jegyeket, de a dizájn mindenképpen napjainkat idézi. Elérhető arany és ezüstszínben, hagyományos acélcsattal, valamint trendi milanese szíjjal is. (A700WEMG-9AEF) 

Gorillaz a köbön

A Casio G-Shock és a Gorillaz zenei formáció együttműködése előtt tisztelegve a Casio két modellt is "Gorillaz" köntösbe öltöztetett: karbon tokos GA-2000 és az eredeti 1983-as első G-Shock formavilágát idéző GW-B5600. A limitált kiadás nemcsak az óra színvilágában, de a speciális fémdobozon és díszcsomagoláson is visszaköszön. (GA-2000GZ-3AER)