Bemutatkozik a Samsung Galaxy S10 Lite és Note10 Lite

Kütyü Magazin, 2020. január 4. 09:06

A Samsung az új Galaxy S10 Lite és Galaxy Note10 Lite okostelefonokkal teszi szélesebb körben elérhetővé Galaxy innovációit. A Galaxy Lite modellek olyan prémium megoldásokkal érkeznek, mint a legújabb kameratechnológia, a Note egyedi S Penje, a lenyűgöző kijelzők és a hosszan tartó akkumulátorok.

„Az elmúlt tíz évet a Galaxy S és a Galaxy Note sorozat világszintű sikere határozta meg. Ezek az eszközök a Samsung vezető iparági innovációit testesítik meg, a kiemelkedő teljesítménytől az intelligens megoldásokig és szolgáltatásokig – mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite elhozzák a legfontosabb prémium funkciókat.”

Galaxy S10 Lite: Professzionális kamera a tökéletes fotókhoz és lenyűgöző videókhoz

Az elérhető áron érkező Galaxy Lite készülékek egyedi funkciók egész sorát kínálják a felhasználók számára a Samsung kiemelkedő kameratechnológiájának segítségével.

A Galaxy S10 Lite Ultraszéles látószögű és Makro kameráival, valamint az új Szuperstabil optikai képstabilizációval (OIS) a felhasználók új szintre emelhetik a fotók minőségét. A Szuperstabil OIS a Szuperstabil felvétel funkcióval magasabb stabilitást biztosít az akciófotók- és videók felvételénél, így azokon kompromisszumok nélkül örökíthetők meg a legizgalmasabb pillanatok.  

Az Ultraszéles látószögű kamera látómezője az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos, az előlapi- és hátlapi nagyfelbontású kamerákkal pedig még a legapróbb részletek is kristálytisztán kivehetők lesznek.

Galaxy Note10 Lite: Kiemelkedő hatékonyság, bárhol, bármikor

A Galaxy Note10 Lite és az S Pen segítségével a felhasználók átélhetik a prémium Note élményt és hatékonyan dolgozhatnak az eszközön. A Bluetooth Low-Energy (BLE) támogatásnak köszönhetően az S Pen egyetlen kattintásával prezentációkat vagy videókat indíthatnak el, vagy fotózhatnak. A Mozdulatokkal az S Pen egyedi funkciói könnyedén elérhetők és használhatók. A Samsung Notes alkalmazással a jegyzetelés könnyebb és gyorsabb lesz, akár útközben is, és még a kézírás is könnyedén szerkeszthető és megosztható szöveggé alakítható.  

Prémium Galaxy funkciók: 

A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite széles körben elérhetővé teszik a Galaxy okoseszközök prémium jellemzőit:

A Galaxy S10 Lite 227. 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, Prizma Fehér, Prizma Fekete és Prizma Kék árnyalatokban, a Galaxy Note10 Lite pedig 219.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, Fénylő Prizma, Fénylő Fekete és Fénylő Vörös színekben érkezik Magyarországra január végén.

__________________

* A Samsung Pay Magyarországon nem érhető el.

** A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak. 

*** Harmadik fél általi, laboratóriumi teszten elért átlagos érték. A minimális kapacitás ennél alacsonyabb lehet. Az akkumulátor valós élettartama a hálózattól, használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat.