100 GB adat Valentin-napra a Vodafone-tól

Kütyü Magazin, 2020. február 13. 12:08

A Vodafone ezzel az akcióval elsősorban azoknak kíván kedveskedni, akik párjuktól távol töltik a Valentin-napot. A kommunikáció megkönnyítésére 100 gigabájt adatkeretet biztosít 3 napon át ügyfelei számára a szolgáltató.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megajándékozza ügyfeleit a Vodafone. A Valentin-napi adaton felül, hazai adatkeretet és hazai percdíjat biztosít a telekommunikációs vállalat minden olyan RED Infinity csomaggal rendelkező ügyfelének, aki külföldről Magyarországra indít hívást, vagy küld SMS-t. Újdonságként az idei repertoár kibővült 10 ingyenesen elérhető filmmel is, melyek a jelenlegi UPC-s ügyfelek számára lesznek elérhetőek a UPC filmtárban.

100 GB díjmentes adat 3 napra 

A Vodafone ügyfelei február 3. és 29. között tudják aktiválni a 100 gigabájt szabadon felhasználható adatot a My Vodafone applikációban. Az adatmennyiség az aktiválást követő három napig felhasználható, minden lakossági és flotta, aktív, hangalapú, mobil havidíjas és felöltőkártyás ügyfél számára.

100% Világ Napijegy

A február további előnyöket is tartogat a Vodafone RED Infinity ügyfelek számára. A 100% Világ Napijegy kedvezmény szintén a My Vodafone alkalmazásban érhető el, február 3. és 29. között. A jegy aktiválásával, hazai percdíjakon indítható hívás és küldhető SMS Magyarországra, illetve a hazai adatkeret használható Amerika, Ázsia/Kelet Európa és Afrika megjelölt partnerhálózatain. A kedvezmény az aktiválás napjától február végéig élvezhető.

„Azt tapasztaljuk, hogy évről-évre egyre nő a lakosság adatigénye: tavaly például több mint másfélszeresére ugrott 2018-hoz képest az átlagos heti adatfogyasztás. Telekommunikációs szolgáltatóként az extra adatkeret az egyik legjobb ajándék, amit adhatunk ügyfeleinknek. Örömünkre szolgál, ha a szolgáltatásaink segítségével sikerül legalább virtuálisan közelebb hozni azokat a családtagokat, párokat, szerelmeseket, akik egymástól távol kényszerülnek tölteni a Valentin-napot – mondta el Révész Balázs, a Vodafone Magyarország Lakossági Szolgáltatások Üzletágának Vezérigazgató-helyettese.