Két új laptopot mutatott be a Dell

Kütyü Magazin, 2020. május 15. 11:54

A Dell bemutatta a sokak által várt új XPS 15 és 17 modelleket. A vállalat újratervezte az XPS 15 laptopot, valamint bemutatta a vadonatúj XPS 17-et is, amelynek nagyobb kijelzője még több lehetőséget kínál a felhasználóknak. Az XPS termékcsalád új tagjai a szemet gyönyörködtető kialakításon és a legújabb technológiai fejlesztéseken túl hasznos funkciók sorát kínálják. Minden apró részlet hozzájárul az XPS-élményhez.

 

Új XPS 17: még nagyobb teljesítmény a kreatív projektekhez

10 év után, minden idők legerősebb XPS-laptopjaként visszatért a termékcsalád 17 colos tagja, az XPS 17. Az új laptopnak nem csupán a teljesítménye lenyűgöző, hanem jelenleg ez a világ legkisebb 17 colos laptopja. A négyoldalú, lényegében szegély nélküli InfinityEdge kijelzőnek köszönhetően a ma elérhető 15 colos laptopok közel felénél kisebb méretű, így az XPS 17 gyakorlatilag önálló kategóriát alkot.

 

Az XPS 17 a valaha készült legerősebb XPS laptop, amely a legújabb, 10. generációs Intel Core processzorokkal és akár NVIDIA GeForce RTX 2060 Max-Q grafikus vezérlővel is elérhető. Zseniális mérnöki megoldásokat igényel ekkora teljesítményt egy ilyen méretű laptopba sűríteni úgy, hogy a rendszer gördülékenyen működjön. A laptop egyedi hűtési megoldása megnövelt ventilátor-légáramlást biztosít, így a nagy erőforrást igénylő projektekre is tökéletes.

 

XPS 15, új köntösben

A Dell továbbfejlesztette az XPS 15 modellt is, amely így a világ legkisebb 15,6 colos nagy teljesítményű laptopja. A kompakt méret azonban nem jelent kisebb teljesítményt. Az új XPS 15 a 16:10 képarányú kijelzőnek és a felfelé irányuló hangfalaknak hála a kategóriájában páratlan audiovizuális élményt nyújt.

 

A legújabb, 10. generációs Intel Core processzorokkal és NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Max-Q grafikus vezérlővel rendelkező laptop akár 25 órás akkumulátor-üzemidőt kínál. A laptoppal zökkenőmentes a képszerkesztés, valamint a 4K felbontású videók renderelése és a digitális hangszerkesztő programok használata, nem utolsó sorban pedig a szórakozásra és a sorozatnézésre is kényelmes megoldás.

 

Új modellek, új funkciók

Az XPS termékcsalád új tagjai a legújabb technológiai fejlesztéseken túl hasznos funkciók sorát kínálják.

 

Fenntartható csomagolás

A Dell a tervek szerint 2030-ra a 100%-ban fenntartható csomagolásra áll át, amely újrahasznosított vagy megújuló anyagokból készül. Az új XPS termékcsalád csomagolásában már nincs se kitöltőhab, sem pedig egyszer használatos műanyag zacskó, amivel egy fontos lépést tett a vállalat e távlati cél elérése felé. Az XPS teljes csomagolása szelektív hulladékgyűjtőbe dobható, mivel óceánból származó és helyben újrahasznosított műanyagot, fenntartható anyagokat és újrahasznosított hullámpapírt tartalmaz.

Több mint két új termék

Bár az XPS-termékek teljesítménye magáért beszél, sokkal többet kínálnak puszta hardvernél. A szoftverek, a támogatás és a szolgáltatások teszik teljessé az XPS-élményt.