Kivételes képminőség, lenyűgöző hangzás

Kütyü Magazin, 2020. június 13. 12:12

A 4K-s Tv készüléket a legkorszerűbb technológia és letisztult dizájn jellemzi. A lehető legnagyobb képernyőfelület érdekében a készülék elülső részén nincs keret, a készülék többi részét pedig ultravékony, elegáns és strapabíró fémkeret fogja körbe. A 4K HDR PRO átlagon felüli fényerőt, élénk színeket és kiváló élességet eredményez. A Dolby Vision HDR-nek köszönhetően minden jelenet precízen optimalizált színnel, kontraszttal és részletességgel jelenik meg. A maximális hangélményről négy elülső hangszóróval, a legmodernebb Onkyo beépített hangrendszer gondoskodik. Továbbá a TCL EC780-en Android operációs rendszer fut és hangvezérléssel, távkapcsoló nélkül is irányítható. 

A TCL EC780 televíziót elsőként a 2019-es IFA kiállításon mutatta be a gyártó, a magyar piacon jelenleg két változatban, 55 és 65 inches méretekben elérhető. 

Wide Colour Gamut

A Wide Colour Gamut segítségével az eszköz 30%-kal tisztább és gazdagabb színeket jelenít meg, mint a hagyományos LED képernyők.

4K HDR 10+ 

A HDR 10+-nak köszönhetően a kép gazdag, élénk és részletgazdag. A HDR 10+ biztosítja, hogy minden jelenet tökéletesen optimalizált színnel, kontraszttal és részlettel jelenlen meg.

Dolby Vision a Dolby Atmos

A Dolby Vision HDR kivételes színmegjelenítést, kontrasztot és fényerőt biztosít a rendkívüli vizuális élményért. A Dolby Atmos lélegzetelállító hangélményt is kínál.

Beépített ONKYO hangrendszer

A négy beépített elülső hangszóró, 60 W-os kapacitással magával ragadó hangot biztosít, legyen szó filmnézésről, zenehallgatásról vagy játékról. A magas színvonalú ONKYO hangrendszer mozi minőségű hangázásával magasabb szintre emeli a filmnézés élményét.

Android TV hangvezérléssel

A TCL Android TV távirányító nélkül, hangvezérléssel kapcsolható be, de állítható a hangerő és sok más funkció is elérhető a hangvezérlés segítségével.

Elegáns keret nélküli fém dizájn, középen elhelyezkedő állvánnyal

A lehető legnagyobb képernyőfelület érdekében a készülék elülső része keret nélküli. Az ultravékony fém kialakítás nem csak elegánssá, hanem strapabíróvá is teszi a TV-t. Az elegáns, metál középső állvánnyal a készülék könnyen elhelyezhető bármilyen felületen. 

Fogyasztói ár és elérhetőség

A TCL 55EC780 (55") és a TCL 65EC780 (65") okostelevíziók elérhetőek a hazai viszonteladók kínálatában. A 139 cm (55") képátlójú készülék 238 900 Ft-tól, a 164 cm (65") képátlójú készülék 339 900 Ft-tól vásárolható meg.

Specifikáció: