Hozz ki még többet a kerekezésből!

Kütyü Magazin, 2020. szeptember 2. 18:43

Pattanj nyeregbe Te is autó helyett, indítsd be az őszi szezont a Mio legújabb kerékpáros navigációival! Akár hasznos biciklis információkra van szükséged, akár új útvonalakat fedeznél fel, az egyszerűen használható, vízálló Mio Cyclo Discover vagy Discover Plus lelkes társad lesz a nagyobb túrák vagy a mindennapi kerekezések során.

Világszerte milliók kedvenc közlekedési eszközévé és időtöltésévé vált a kerékpározás a járvány idején. A kétkerekű népszerűsége azóta sem csökkent: nem csoda, hiszen a tömegközlekedés biztonságosabb alternatíváját kínálja, emellett a sportolás egyszerűen kivitelezhető módja, mely szabadtéren, barátokkal, családdal is űzhető. Ha Te is szívesen pattansz nyeregbe, de számodra a kerekezés nem csak a teljesítményről, hanem a közlekedésről, a szebbnél szebb tájak felfedezéséről és a közösségi élményről szól, akkor a Mio legújabb biciklis navigációit Neked találták ki! A Mio Cyclo Discover és Discover Plus hasznos információkkal, meglepetés útvonalakkal, kihagyhatatlan tippekkel segít, hogy még több élményt gyűjthess két keréken. A nagytudású Mio Cyclo Discover Plus és Mio Cyclo 215 modellek 2020. szeptember 1-jétől a Hervis áruházakban országszerte kaphatóak.

Kerékpáros útikalauz a zsebben 

A teljes Európa térképpel felszerelt Mio Cyclo Discover/Discover Plus segítségével könnyedén megtervezheted a kerékpáros kirándulásokat. A Mio Share applikációval tárolhatod és rendszerezheted túráidat, valamint új útvonalakat tölthetsz le a navigációdra és frissítheted a térképeket vagy a készülék szoftverét. Emellett a népszerű RouteYou és a Komoot appokat is használhatod az eszközön. A Mio Cyclo Discover Plus beépített WIFI-jével pedig számítógép nélkül is szinkronizálhatod az adatokat a Mio Share-en keresztül.

Never Miss és Suprise Me

A Mio Cyclo Discover/Discover Plus számtalan hasznos információval és izgalmas funkciókkal segít, hogy még többet hozhass ki a biciklis kiruccanásokból. A biciklis POI-k listájában megtalálod, hol van a legközelebbi elsősegélynyújtó hely, hol juthatsz frissítőhöz, vagy merre lesz a közeli bicikliszerviz. Ha kerekezés közben bármilyen látványosságot szeretnél rögzíteni, mindössze annyit kell tenned, hogy létrehozol egy Never Miss jegyzetet. Készüléked mutatni fogja, ha egy már meglévő Never Miss ponthoz érsz, és a hozzá tartozó QR kód segítségével telefonon meg tudod nézni a legfontosabb tudnivalókat az adott pontról. 

Ha szeretnéd kicsit változatosabbá tenni a túrákat, válaszd a Surprise Me funkciót! Add meg az úticélt, az időt és a távolságot, és a készüléked három meglepetés útvonalat fog Neked felajánlani. 

Ha pedig vészhelyzet adódna, és segítségre van szükséged, a Hol vagyok? funkciót használhatod, ami megmutatja a pozíciódat a hozzá tartozó hosszúsági és szélességi fokokkal együtt.

Egyszerűen kezelhető és sétához is használható

A Mio Cyclo Discover/Discover Plus navigációkon könnyen eligazodsz majd. A menüfelépítés egyszerű, a készülék az információkat jól láthatóan, nagy méretben jeleníti meg. Ha biciklizés helyett sétálni vagy futni lenne kedved, a navigációt akkor is használhatod, hiszen a beépített térképalkalmazás a sétaútvonalakat is támogatja. A Mio Cyclo Discover Plus modell a beépített Bluetooth segítségével a közösségi média üzeneteket is megmutatja, így nem kell a kezedet használnod és nem maradsz le semmiről biciklizés vagy séta közben sem.

Főbb termékjellemzők: