A Razer teljes mozgásszabadságot biztosít új termékeivel

Kütyü Magazin, 2020. szeptember 24. 11:27

A Razer bejelentette az új Razer BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro és BlackWidow V3 Pro termékek megjelenését, melyekkel a cég a legmodernebb játékteljesítményt, valamint teljes mozgásszabadságot nyújtó, csúcskategóriás, vezeték nélküli periféria-flottát hoz létre. A játékosok most már akadálytalanul, kábelek nélkül élvezhetik kedvenc játékaikat, mivel a Razer HyperSpeed vezeték nélküli technológia stabil és gyors kapcsolatot biztosít.

"Minden alkalommal, amikor egy új terméket dobunk piacra, rengeteg rajongó van, aki vezeték nélküli verziót szeretne belőle.” - nyilatkozta Alvin Cheung, a Razer periféria üzletágának alelnöke. "Azáltal, hogy az iparágban vezető Razer HyperSpeed Wireless technológiát elhozzuk három legnépszerűbb gamer perifériánkra, eleget teszünk a közösség igényeinek, amelyek egy teljesen kábelek nélküli - ugyanakkor a játékteljesítmény terén kompromisszummentes - konfigurációra irányulnak." 

A Razer HyperSpeed Wireless optimalizált adatprotokollokat és adaptív frekvenciatechnológiát használ az átviteli sebesség és a stabilitás növelése érdekében, így a legkisebb, mindössze 195μs-os vezeték nélküli késleltetést nyújtja, ezáltal pedig 25%-kal gyorsabb a többi vezeték nélküli technológiánál. Miután a Razer HyperSpeed-kompatibilis egerek világszerte számos esport versenyző bizalmát nyerték el a tesztelések során, a Razer HyperSpeed technológiája mostantól a Razer zászlóshajó esport fejhallgatójába és legnépszerűbb gamer billentyűzetébe is átültetésre került.

RAZER BLACKSHARK V2 PRO - AZ ESPORT HANGJA. KÖTETLENÜL.

A Razer BlackShark V2 Pro a nemrégiben megjelent Razer BlackShark V2-ban megtalálható, a játékszabályokat újraíró hang- és mikrofontechnológiai újításokra építkezve azokat egy új mikrofonházzal és egy további hangszórókamrával fejleszti tovább. A Razer HyperSpeed Wireless technológiáját felvonultató fejhallgató veszteségmentes, magával ragadó hangzást biztosít az alacsony késleltetésű vezeték nélküli játékhoz - akár 24 órás akkumulátor-üzemidővel és 12 méteres, vezeték nélküli hatótávval.

 

A Razer BlackShark V2 Pro ugyanazokat a Razer TriForce Titanium 50 mm-es meghajtókat használja, amelyek a többszörösen díjnyertes Razer BlackShark V2-ban mutatkoztak be. A most már egy további hangszórókamrával rendelkező Razer BlackShark V2 Pro még szebb, tisztább hangzást nyújt, egyedileg hangolt magas, közép és alacsony frekvenciatartományokkal a tisztább szopránokért, a gazdag középfekvésű hangokért, valamint az erőteljes basszusokért. A THX Spatial Audio játékprofilokkal kiegészülve – melyek a magával ragadó, 360 fokos hangzás révén biztosítanak versenyelőnyt a játékosok számára - a Razer BlackShark V2 Pro a tökéletes vezeték nélküli esport fejhallgató.  

A vadonatúj, 9,9 mm-es Razer HyperClear Supercardioid (szuperkardioid) mikrofonnal ellátott Razer BlackShark V2 Pro a csata hevében is rendkívül tiszta hangminőségű csapatkommunikációt tesz lehetővé. A hátulról és oldalról érkező környezeti zajokat még nagyobb mértékben kiszűrő jobb hangszigetelés, az alacsony frekvenciaválaszt lehetővé tevő megnövelt érzékenység, valamint a hangtisztaságra és pontos hangfelvételre optimalizált házkialakítás révén biztos lehetsz benne, hogy a csapattársaid minden szavadat hallani fogják.

A Razer BlackShark V2 Pro a hosszúra nyúló játékmenetek és a megszakítás nélküli immerzió érdekében könnyű, ám mégis strapabíró, mindössze 320 g-os, zárt fülkagyló-kialakítással, valamint plüss műbőrrel bélelt fülpárnákkal rendelkezik, így a passzív zajcsillapítás kiválóan megakadályozza a nem kívánt külső hangok beszűrődését. A hihetetlenül puha memóriahab fülpárnák jelentős mértékben csökkentik a fülhallgató szorítóerejét, a fülpárnák és a fejpánt pedig FlowKnit szövetet - egy légáteresztő anyagot - használnak, amely csökkenti az izzadságot, valamint a hő felhalmozódását az érintkezési pontokon. Ez a nyerő kombináció a Razer BlackShark V2 Pro-t a legjobb vezeték nélküli gamer fejhallgatóvá teszi.

 

RAZER DEATHADDER V2 PRO - PÁRATLAN ERGONÓMIA. KÖTETLENÜL.

Az először 2006-ban megjelent, azóta pedig világszerte több mint 10 millió példányban értékesített, közkedvelt DeathAdder a Razer legnépszerűbb gameregér-sorozata, amely a világszínvonalú esport versenyzők bizalmát is elnyerte. A DeathAdder egyedi, ergonomikus alakját megtartva, az egerek királya végre megkapja a várva várt Razer HyperSpeed Wireless frissítést. 

A DeathAdder V2 Pro háromféle csatlakozási módot kínál: Bluetooth-on keresztül akár 120 órás akkumulátor-üzemidővel, az ultra-alacsony késleltetésű Razer HyperSpeed Wireless használatával akár 70 órán keresztül, vagy a Razer Speedflex kábellel csatlakoztatva, amellyel a felhasználók töltés közben is folytathatják a játékot. Mindez egy 88 g-os, közepes súlyú kivitelben valósul meg, amelynél nincs szükség méhsejt-szerkezetű héjra.

A DeathAdder V2 Pro házába az újonnan továbbfejlesztett, 2. generációs Razer optikai egérkapcsolók kerültek, amelyek tisztább, jobban érezhető kattintásokat tesznek lehetővé, a szándékolatlan dupla kattintások veszélye nélkül. Ezek a rendkívül gyors és megbízható optikai kapcsolók 70 millió kattintásos névleges élettartammal rendelkeznek, ami a piacon lévő gamer egerek között a legmagasabb érték. 

 

A DeathAdder V2 Pro nyolc programozható gombjának mindegyike testreszabható a Razer Synapse 3 segítségével, az akár 5 fedélzeti memóriaprofilnak elegendő tárhely pedig bárhol és bármikor, azonnal hozzáférhető. A DeathAdder V2 Pro töltő-kompatibilis a (külön megvásárolható) Razer Mouse Dock Chroma eszközzel is, amely RGB harci állomásod tökéletes kiegészítője lehet. Az előbbiek az intelligens Razer Focus+ 20K DPI optikai érzékelővel, a fröccsöntött oldalsó markolatokkal és a 100% PTFE (politetrafluoretilén) egértalpakkal kombinálva a DeathAdder V2 Pro-t a komoly játékosok megkérdőjelezhetetlen választásává teszik.

 

RAZER BLACKWIDOW V3 PRO - EGY ÖRÖKSÉG, AMELY MÁR BIZONYÍTOTT. KÖTETLENÜL.

A BlackWidow V3 Pro a világhírű BlackWidow család legújabb tagja, és a Razer első, vezeték nélküli gamer billentyűzete. A Razer HyperSpeed vezeték nélküli technológiával felfegyverezett Razer BlackWidow V3 Pro a BlackWidow család örökségét kábel nélküli formában folytatja, akár 200 órás akkumulátor-élettartammal, továbbfejlesztett Razer mechanikus kapcsolókkal, valamint Doubleshot ABS billentyűsapkákkal, így téve a BlackWidow V3 Pro-t a rendezett gamer asztalok választott billentyűzetévé. 

 

A BlackWidow V3 Pro a továbbfejlesztett Razer mechanikus kapcsolókkal rendelkezik, a fényesebb Razer Chroma RGB érdekében pedig új, átlátszó kapcsolóházat kapott. A Razer Yellow Mechanical Switches (sárga mechanikus) kapcsolók most még csendesebbek, ugyanis a halk játékélmény érdekében szilikon hangcsillapítókkal rendelkeznek minden egyes billentyűben. A folyamatos használat okozta kopásnak rendkívül ellenálló, továbbfejlesztett Doubleshot ABS-billentyűsapkáknak köszönhetően mindegyik kapcsoló 80 millió leütéses névleges élettartammal rendelkezik, így megbízható és reszponzív társ a leghevesebb csatákban is.

A BlackWidow V3 Pro masszív, strapabíró alumínium vázzal érkezik, egy többfunkciós digitális tárcsát is magukban foglaló dedikált médiavezérlő-gombokkal, az eszköz a hosszan tartó kényelmes játék és gépelés érdekében pedig plüss csuklótámaszt is kapott. Az oldalsó kapcsolón keresztül beállítható három csatlakozási móddal a BlackWidow V3 Pro több eszközhöz is csatlakoztatható, akár a Razer HyperSpeed Wireless-en, akár a levehető USB-C kábelen keresztül, vagy Bluetooth-on át, maximum 3 eszközzel párosítva - így minden idők legsokoldalúbb BlackWidow-ja.

 

A RAZER BLACKSHARK V2 PRO-RÓL

Fejhallgatók

Mikrofon 

Fejlett hang- és mikrofonvezérlés a Razer Synapse 3 segítségével: 

Audiohasználat

Árak és elérhetőség

$179,99 USD / 199,99€ ajánlott fogyasztói áron már kapható a Razer.com és a hivatalos viszonteladóknál.

 

A DEATHADDER V2 PRO-RÓL

Árak és elérhetőség

$129,99 USD / 149,99€ ajánlott fogyasztói áron már kapható a Razer.com és a hivatalos viszonteladóknál.

 

A BLACKWIDOW V3 PRO-RÓL

Árak és elérhetőség

$229,99 USD / 249,99$ ajánlott fogyasztói áron már kapható a Razer.com és a hivatalos viszonteladóknál.