Videó, fényképek és hang egyidejű továbbítása

Kütyü Magazin, 2021. január 11. 15:49

A CES 2021 kiállítás alkalmából a Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új Workflow Station dokkolóját és a hozzá kapcsolódó kártyaolvasókat. A termék javítja a tartalomkészítők utómunka-folyamatainak hatékonyságát. 

A Kingston Workflow Station dokkolója és olvasói olyan testre szabott fájltovábbítási beállítás használatát teszik lehetővé a felhasználók számára, amely megfelel az igényeiknek, és amellyel több forrásból egyszerre továbbíthatnak videókat, fényképeket és hangot*. Legyen szó hordozható hangfelvevővel készített  4K/8K multi-cam felvételről, vagy drónnal vagy GoPro sportkamerával felvett B-Roll videóról, a testre szabható Workflow Station dokkolónak köszönhetően egyidejűleg csatlakoztatható a felvétel gyors továbbításához szükséges USB miniHub, SD- vagy microSD-olvasó. A Workflow olvasók a csomagban található USB-C kábellel laptophoz csatlakoztatva különálló módon is használhatók – ami biztosítja a felhasználóknak az útközbeni munkavégzés szabadságát. 

 

„A Workflow Station dokkoló és olvasók felhasználói a rugalmasság mellett a gyorsaság előnyeit is élvezhetik. A Workflow Station termékek óriási USB 3.2 sebességet támogatnak, így a Kingston nagy teljesítményű memóriakártyáival és USB flash meghajtóival együtt használva a felhasználók minden eddiginél gyorsabban végrehajthatják az utómunkálatok lépéseit” – nyilatkozta Tiago Gomes, a Kingston flash termékekért felelős EMEA-régióbeli menedzsere.

A Workflow Station dokkolóhoz és az olvasókhoz kétéves garancia és ingyenes műszaki támogatás jár.

A Workflow Station és olvasók funkciói és specifikációja:

 

Workflow Station (dokkoló és USB miniHub):

 

[Workflow] SD kártyaolvasó

 

[Workflow] microSD kártyaolvasó

____________________ 

*Csak a Kingston [Workflow] termékeivel kompatibilis. [A Workflow Station] a dokkolót és a USB miniHubot tartalmazza. Az SD/microSD olvasókat külön kell megvásárolni.