Új Fujitsu LIFEBOOK modellek az új normalitáshoz

Kütyü Magazin, 2021. január 27. 15:40

A világjárvány idején tervezett, új generációs Fujitsu LIFEBOOK U9311 segítségével a cégvezetők az új normalitásnak megfelelően végezhetik munkájukat. A LIFEBOOK termékcsalád 11. generációs Intel vPro platformra épülő, új zászlóshajó modelljei még vékonyabbak, nagyobb teljesítményűek, tartósabbak és könnyebbek, mint elődeik (súlyuk mindössze 885 gramm). A Fujitsu LIFBEOOK U9311 új alapokra helyezi a kompromisszumoktól mentes munkavégzés gyakorlatát.  

A pehelysúlyú, 13,3” méretű LIFEBOOK U9311X átalakítható és a LIFEBOOK U9311 kagylóhéj típusú (clamshell) noteszgépek Windows 10 Professional operációs rendszert futtatnak és teljes méretű billentyűzetet tartalmaznak. Ennek ellenére több száz grammal könnyebbek, mint a piacvezető táblagép-billentyűzet kombinációk. A LIFEBOOK U9311 5G adatcsatlakozást biztosít, a LIFEBOOK U9311X pedig teljesen átfordítható 13,3” méretű érintőképernyős táblagéppé.

Valós igényekre reagáló fejlesztések napjaink munkastílusaihoz 

A frissített, felső kategóriás LIFEBOOK kínálat rendkívüli fejlesztései a 2021-re jellemző, új munkastílusokra reagálnak. A legszembetűnőbb vizuális fejlesztés a LIFEBOOK U9311 rendkívül vékony kerete, ami szinte teljesen keret nélküli képernyőt és minimális helyigényt biztosít. A magnézium háznak köszönhetően a noteszgépek elég masszívak ahhoz, hogy jól tűrjék a hordozással járó rázkódást és ütődéseket. 

„A felső kategóriás LIFEBOOK modellek továbbfejlesztésekor nagyszerű lehetőség kínálkozott arra, hogy elsősorban az új munkastílusok követelményeinek teljesítésére összpontosítsunk. Erőfeszítéseink eredményeként a LIFEBOOK tökéletesen támogatja a távoli és mobil munkavégzést – akár kagylóhéj típusú noteszgépre, táblagépre vagy dokkolt megoldásra van szükség” – nyilatkozta Rüdiger Landto, a Fujitsu EMEA-régióbeli kliensüzletágának vezetője.

 

„Nagy örömmel működtünk együtt a Fujitsuval a 11. generációs Intel vPro platformra épülő, új, szupervékony és pehelysúlyú LIFEBOOK-ok fejlesztésén. A Fujitsu és az Intel is elkötelezetten törekszik arra, hogy nagy teljesítményű, biztonságos és sokoldalú eszközökkel elégítse ki az üzleti felhasználók változatos igényeit” – hangsúlyozta Stephanie Hallford, az Intel Business Client csoportjának alelnöke és ügyvezető igazgatója. „A Fujitsu modern, vékony és könnyű eszközeivel a munkavállalók gyorsabban és produktívabban dolgozhatnak – abban a biztos tudatban, hogy az Intel Hardware Shield biztosítja számukra az üzleti felhasználáshoz szükséges, átfogó, hardveralapú biztonságot."

A Fujitsu a LIFEBOOK U7311 noteszgép és a STYLISTIC Q7311 táblagép továbbfejlesztett változatánál is bevezeti a 11. generációs Intel vPro platformot. Mindkét modell egész napot lefedő akkumulátor-üzemidőt biztosít. 

Ár és piaci bevezetés

Az új LIFEBOOK és STYLISTIC modellek azonnal rendelhetők, országtól és specifikációtól függő áron.