Mobilnetezést támogató akciót hirdetett a Vodafone

Kütyü Magazin, 2022. február 16. 13:18

Április 15-ig minden új egyéni előfizető számára fél éven keresztül bruttó 2 000 Ft-os havidíj kedvezményt biztosít a Vodafone a RED és a jogosult Go tarifacsomagok árából.  A Vodafone február 14-től június 30-ig további, akár bruttó 20 000 forintos extra kedvezményt biztosít azon egyéni ügyfelek számára, akik az NMHH mobilkészülékcsere-támogatási programja keretében 3G képes készüléküket 4G- vagy 5G-képes mobiltelefonra cserélik. 

A piaci változásokra és a megnövekedett adatigényre reagálva a Vodafone extra kedvezményekkel segíti, hogy minden egyéni ügyfélhez eljusson a szélessávú, korlátlan mobilinternet nyújtotta élmény és az ehhez kapcsolódó lehetőségek. Ehhez mind a 3G képesről 4G- vagy 5G-képes készülékekre való váltást, mind a korlátlan belföldi internetelérést biztosító díjcsomagok igénybevételét ösztönzik. 

Most megéri Vodafone-ra váltani 

Február 15-től április 15-ig a Vodafone extra havidíj-kedvezménnyel ösztönzi a korlátlan mobilnetre váltást és az új szerződéskötést. A két hónapon keresztül tartó kampány során minden új Vodafone egyéni előfizető számára határozott idejű szerződés esetén fél éven keresztül bruttó 2 000 Ft-os havidíj kedvezményt biztosítanak minden, korlátlan belföldi internetet biztosító RED és érintett Go tarifacsomagok árából. 

Akár bruttó 20 000 Ft extra kedvezmény az NMHH mobilkészülékcsere-támogatási programja mellé 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság mobilkészülékcsere-támogatási programjában bruttó 20 000 Ft készülék támogatást is kaphatnak azok, akik korábbi, 3G képes készüléküket 4G- vagy 5G-képes, legfeljebb bruttó 120 000 forint listaárú mobiltelefonra cserélik. A Vodafone pedig ezen felül akár további akár bruttó 20 000 Ft extra kedvezményt biztosít az új 4G- vagy 5G-képes készülékek árából. 

A 2022. február 14-től 2022. június 30-ig érvényes akció keretében azon új vagy meglévő egyéni előfizetők, akik Go Light, Go Easy 15 vagy a bruttó 4 490 Ft alatti havidíjú, egyedi lakossági flotta tarifacsomagokra előfizetést kötnek, vagy 2 éves határozott idejű előfizetői szerződéssel hosszabbítanak 4G- vagy 5G-képes mobil készülékkel, bruttó 10 000 Ft extra készülékkedvezményben részesülnek a mindenkori alap készülékárból, legfeljebb a vételár erejéig. 

A Go Midi, Go Super vagy a minimum bruttó 4 490 Ft havidíjú, egyedi lakossági flotta tarifacsomagokra azonos feltételekkel szerződők bruttó 15 000 Ft, a RED Free+ tarifacsomagra szerződők pedig bruttó 20 000 Ft extra készülékkedvezményben részesülnek a mindenkori alap készülékárból, legfeljebb a vételár erejéig. 

Az extra készülékkedvezményből természetesen a feltöltőkártyás ügyfelek sem maradnak ki. Azon feltöltőkártyás egyéni ügyfelek, akik feltöltési összege eléri a minimum bruttó 3 000 Ft-os értéket, bruttó 5 000 Ft extra készülékkedvezményben részesülnek a mindenkori feltöltőkártyás alap készülékárból, legfeljebb a vételár erejéig. Előbbiek mellett minden, a Vodafone Magyarországnál leadott 3G képes készüléket környezetbarát módon semmisít meg a vállalat.