Az LG újabb okostévéin már elérhető az RTL+

Kütyü Magazin, 2022. december 13. 11:41

Az RTL+ legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás applikációja elsőként hivatalosan az LG televíziókon válik elérhetővé nagyképernyőn. A partnerség tovább erősíti az LG elhivatottságát amellett, hogy minél többféle egyedi, helyi tartalmat biztosítson a magyar fogyasztók számára.

Az RTL+ előfizetéses streamingszolgáltatás reklámok nélkül, kifejezetten a platformra gyártott helyi tartalmakat kínál az előfizetőknek itthon. A felhasználókat a szolgáltatás keretében több mint 5000 órányi műsorkínálat – többek közt exkluzív tartalmak, realityk, dokumentumfilmek – várja.

 

A webOS platformot futtató LG televíziók segítségével a nézők még jobb élményben részesülhetnek kedvenc tartalmaik megtekintése közben. Ehhez az LG OLED az iparág egyik legjobb képminőségét nyújtja, ami a végtelen kontrasztaránynak és a tökéletes feketének köszönhetően minden jelenetet a lehető legrészletesebben mutat meg a nézőnek. A Dolby Vision és Dolby Atmos funkcióval is ellátott LG tévék emellett kiemelkedő élményt nyújtanak az otthoni televíziózásban.

Az alkalmazás a webOS 4.0 operációs rendszert futtató – 2018 vagy azután gyártott – modelleken lesz elérhető. Az RTL+ applikáció a letöltést követően közvetlenül elindítható az LG Home Launcherben, ahol az előfizetés típusának kiválasztása után máris megtekinthetők a videótartalmak.  

Az RTL+ alkalmazás már elérhető a kompatibilis LG televíziókon.