Érkezik két új Go Sports fejhallgató

Kütyü Magazin, 2023. február 8. 13:26

A rendkívül sikeres Go Sports termékcsalád két középkategóriás fejhallgatóval bővül az A5508 TWS és az A5608 nyitott fülcsont vezetésű modellek bevezetésével, melyek mindegyike Bluetooth 5.3 csatlakozási lehetőséget és LC3 kodeket kínál. 

A TP Vision két új középkategóriás modellel bővíti a Philips GO Sports termékcsaládban kapható fejhallgatók választékát, mindkettőt a GO gondolatvilágára alapozva, hogy a kényelem, a strapabíróság, a vízállóság és a testmozgás közbeni nagyszerű hangzás kombinációjának köszönhetően extra élvezetet nyújtsanak az aktív életmódhoz szokott emberek vagy az edzéseket végző sportolók számára.

 

Az A5508 egy új, fülbetétes TWS fülhallgató, amely alacsony torzítású, kiváló hangminőséget kínál, 8 mm-es grafén bevonatú meghajtóval rendelkezik, míg az A5608 a legújabb, nyitott csontvezetéses technológiát alkalmazza, hogy a felhasználók nagyszerű hangzást élvezhessenek, és biztonságosan, a környezeti hangokat is azonnal hallhassák – az A5608 ráadásul a nyakpántba épített LED-es futófénynek köszönhetően fokozott biztonságot is nyújt.

 

Az A5508 és az A5608 egyaránt a legújabb, rendkívül megbízható, kiváló hangzást és energiahatékonyságot kínáló Bluetooth 5.3-at és LC3 kodeket, valamint többpontos kapcsolatot alkalmazza.

 

Mindkét fejhallgató kiváló akkumulátor-üzemidővel és gyors töltési idővel rendelkezik. Az A5508 hétórányi lejátszást biztosít bekapcsolt ANC-vel – további 21 órát a töltőtokból –, és mindössze öt perc töltés után további egyórányi lejátszást kínál. Az A5608 hatórányi lejátszást biztosít, míg 15 perces töltés után további egyórányi lejátszás érhető el. 

 

Az A5508 modell beépített szélzajcsökkentő funkcióval kiegészülő hibrid ANC rendszerrel rendelkezik. Hanghívások esetén mindkét fejhallgatónál a mesterséges intelligenciával támogatott, automatikus finomhangolású iker mikrofonrendszernek köszönhetően tiszta hangminőség elérhető el.

 

Az A5508 és az A5608 kiválóan alkalmas a szabadtéri aktív élethez, és az IPX5 szintű izzadság- és vízállóságnak köszönhetően mindkét modell hosszú távon is élvezhető használhatóságot kínál.