Kiváló kijelző és teljesítmény a mindennapi igényekre tervezve

Kütyü Magazin, 2023. február 20. 14:31

A HONOR bejelentette, hogy március elejétől megvásárolható a HONOR Magic5 Lite Magyarországon. A Magic széria legújabb Lite terméke a mindennapi praktikum jegyében lett tervezve, használatra kiváló megjelenítési élményt nyújt 120Hz-es OLED ívelt kijelzőjével, nagykapacitású, strapabíró akkumulátorával és a Qualcomm Snapdragon 695 5G mobil platformmal, amik a tervezői szakértelemnek köszönhetően egy zsebméretű eszközbe fértek bele. A kedvező áron elérhető okostelefon még több ember számára teszi elérhetővé a készülék nyújtotta kiváló technológiát.

 

Figyelemreméltó kijelző munkához, tanuláshoz vagy szórakozáshoz

A HONOR Magic5 Lite 6,67”-es OLED ívelt kijelzője 2400x1080 pixeles felbontást támogat és akár 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni ahhoz, hogy elképesztően élethűen adja vissza a képek tartalmát. Az ultravékony kávákkal 93%-os képaránya van, míg az ívelt, edzett üveg osztályelső kijelzőt kínál a szórakozáshoz, munkához vagy tanuláshoz.

A gyors reflexeket igénylő videojátékokhoz kifejezetten ideális a HONOR Magic5 Lite kijelzője, ugyanis akár 120Hz-es képfrissítést és 300Hz-es érintési mintavételezési frekvenciát is támogat, amivel azonnal reagál a felhasználó inputjaira. Egy mesterséges intelligencia hajtotta, innovatív „félreérintés-gátló” technológiával egy kézzel is úgy lehet használni, hogy nem okoznak felesleges bosszankodást a véletlenül bevitt parancsok.

Az alacsony kékfénykibocsátásnak köszönhetően a TÜV Rheinland által elismert okostelefon kíméli a szemeket, és az iparban is kiemelkedő, 1920Hz-es PWM tompító technológiával csökkenti a vibrálását, tovább enyhítve a hosszú használatból fakadó szemfáradást.

 

Kitűnően vékony formatervezés és nagykapacitású akkumulátor egy eszközben

A HONOR Magic5 Lite megörökölte az ikonikus, csúcskategóriás Magic széria kameraelrendezését: a hátlapján egy vonzó mátrix csillaggyűrű elrendezés látható. A gyűrű mentén van a három kamera, ami egy 64 MP-es, ultratiszta fő-, egy 5MP-es, széleslátószogű és egy 2MP-es makrókamerából áll össze. Ezekkel bámulatos képeken és videókon lehet megörökíteni a hétköznapokat, és egy gombnyomással meg is lehet osztani bárkivel.

Annak ellenére, hogy csak 7,9mm vékony és 175g nehéz, a HONOR Magic5 Lite ultranagy, 5100mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amivel akár 29 órányi YouTube Music streamelésre, 24 órányi YouTube videózásra, 19 órányi TikTok-böngészésre, 21 órányi közösségimédia-görgetésre vagy 11 órányi videojátékozásra alkalmas egy töltéssel. Tökéletes tehát azoknak, akik napközben végig szeretnének aktívak maradni, anélkül, hogy aggódniuk kellene készülékük lemerülése miatt. 30 perces töltés után 12,5 órányi videostreaminget bír az eszköz, így szinte sosem kell aggódni az alacsony töltöttségi szint miatt.

 

Zökkenőmentes mobilélmény a HONOR RAM Turbo által

A Qualcomm Snapdragon 695 5G mobil platformmal a HONOR Magic5 Lite robosztus teljesítményt biztosít a produktivitási és szórakozási alkalmazásokhoz egyaránt. A felhasználói élményt tovább fokozza a HONOR RAM Turbo, ami lehetővé teszi az okostelefonnak, hogy a tárhely egy részét RAM-ként használja több alkalmazás aktívan tartásához, fokozva a multitaskingolást.

Az Android 12 alapú Magic UI 6.1-es operációs rendszer mellett a HONOR Magic5 Lite egy „öregedésgátló” motorral is fel van ruházva, ami minimalizálja az idővel járó teljesítménycsökkenését, így garantálva konzisztens, intelligens felhasználói élményt. A HONOR Share és a Multi-screen Collaboration funkciókkal gyorsan lehet adatokat átvinni és multitaskingolni a HONOR készülékeken keresztül, legyen szó bármilyen eszközről.

Árazás és elérhetőség

A stílustudatos közönségnek tervezett HONOR Magic5 Lite három bámulatos színben érhető el: ezek az éjfekete, a smaragdzöld és a titánezüst. A HONOR Magic5 Lite március elejétől vásárolható meg a Telekom, a Vodafone, a Yettel és az eMag kínálatában 159 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.