Megérkeztek az új Sony vezeték nélküli fejhallgatók

Kütyü Magazin, 2023. február 24. 11:51

A Sony két új fejhallgatót jelentett be – a WH-CH720N-t és a WH-CH520-t – így a zenekedvelőké a választás, hogy a kritikusok által is elismert hangtechnológiával felszerelt, vezeték nélküli fejhallgatók közül melyik a számukra tökéletes választás.

 

• Egész napos, zaj nélküli kényelem a WH-CH720N-nel a Dual Noise Sensor technológiának és a díjnyertes WH-1000XM5 integrált Sony V1 processzorának köszönhetően

• WH-CH520 akár 50 órás akkumulátor-üzemidővel

 

A WH-CH720N vezeték nélküli fejhallgató, a Dual Noise Sensor technológiával és a Sony integrált processzor V1 chipjével biztosítja a zajszűrést. Emellett a könnyű kialakításnak és az akár 35 órás* akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően hosszabb ideig élvezhető a zene zavaró háttérzajoktól mentesen.

A WH-CH520 vezeték nélküli fejhallgató az egész napos kényelem mellett akár 50 órás akkumulátor-üzemidőt és továbbfejlesztett hívásteljesítményt biztosít, megfelelve a mindennapok elvárásainak. Négy színben kapható – fekete, kék, fehér és bézs –, hogy mindenki stílusához illeszkedhessen. 

Mindkét modell rendelkezik Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) funkcióval, amely visszaadja az előadó eredeti hangzását, valamint multipontos csatlakozási lehetőséggel, hogy egyszerű legyen a más eszközökhöz való csatlakozás. 

 

 

Egész napos kényelem, zaj nélkül

Akár hosszabb utazás, akár egy pihentető kávé mellett, a WH-CH720N fejhallgató a Sony-tól megszokott, fejlett hangszűrő teljesítményt nyújt, háttérzaj nélkül az integrált V1 processzornak és a kettős zajérzékelő technológiának köszönhetően. 

A V1 integrált processzor segít kiszűrni a külvilág zajait, mindezt alacsony késleltetéssel, hogy minden eddiginél zavartalanabb lehessen a zenehallgatás. A WH-CH720N két mikrofonnal is rendelkezik mindkét oldalon, amelyek Dual Noise Sensor technológiával párosulva rögzítik a környezet hangjait. Így bárhol is jársz, a külső zajokat blokkolhatod, és csak a zenére fókuszálhatsz.

Ráadásul a Sony| Headphones Connect alkalmazásnak köszönhetően 20 különböző szintben szabályozható a hangzás útközben is.

 

 

Kényelem, akármeddig is hallgatod

A WH-CH720N készülékkel soha nem kell megszakítani a kedvenc zenék hallgatását. A fejhallgató ergonomikus kialakítású, így feltűnésmentes a viselete akár órákon át is. A mindössze 192 g-os WH-CH720N a Sony legkönnyebb, zajszűrős vezeték nélküli fejhallgatója. A kényelmes műbőr és uretán anyagok optimális méretű fülpárnával kombinálva kivételes kényelmet biztosítanak. Az akkumulátor akár 35 órás üzemideje bekapcsolt zajszűréssel is elegendő energiát biztosít az éjjel-nappal tartó zenehallgatáshoz.

A WH-CH520 modellt mindennapi használatra tervezték. Az akár 50 órás akkumulátor-üzemidővel napokig működőképes maradhat. Így anélkül hallgathatod kedvenc zenéid, hogy aggódnod kellene a készülék merülése miatt. A fülhallgató párnázott, állítható fejpánttal, puha fülpárnákkal és könnyű kialakítással rendelkezik, biztosítva a tökéletes illeszkedést és a hosszútávú kényelmet.

 

 

Kiváló hangzás minden dalhoz

Éld át a természetes, kristálytiszta és harmonikus hangzást mind a WH-CH720N, mind a WH-CH520 Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) készüléken, amelyek koncert minőségű élményt biztosítanak. Amikor az eredeti zenét tömörítik, az elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek a zeneszám részletgazdagságát és élvezeti élményét adják. A Sony Digital Sound Enhancement Engine helyreállítja ezeket, hogy az eredeti felvételhez hű, kiemelkedő minőséget adhassa vissza.

A WH-CH720N integrált V1 processzora szintén autentikus élményt nyújt azáltal, hogy a zene legapróbb részleteit is csak minimális torzítással adja vissza. A hangbeállítást szándékosan úgy tervezék, hogy az az alacsonytól a magas frekvenciákig egyensúlyban legyen, természetes és tiszta hangzással.

Nem számít, hogy dallamos pop zene szól vagy rap lágy basszussal, a WH-CH720N és a WH-CH520 a Sony | Headphones Connect alkalmazás Equalizer funkciójával testreszabható a hangzás. Számos beállítás közül lehet választani, hogy a hangminőség az éppen hallgatott zenei műfajhoz igazítható legyen, de akár egyéni beállításokat is lehet rögzíteni.

 

 

Kristálytiszta kommunikáció

A WH-CH720N továbbfejlesztett technológiai jellemzőinek köszönhetően még kiválóbb a hívásminőség. A Precise Voice Pickup technológiával ellátott Beamforming mikrofonok úgy lettek tervezve, hogy tisztábban és pontosabban rögzítsék a beszélő hangját különböző környezetekben. A mikrofonok körüli, újonnan kifejlesztett szélzajcsökkentő minimalizálja a háttérzajt, így a beszélgetések és a zene tisztán és zavartalanul hallható.

Akár online kurzusról vagy munkahelyi megbeszélésről van szó, a WH-CH520 kiváló hívásminőséget biztosít. A fülhallgató gombjai segítségével fogadhatóak a hívások, így nem szükséges a telefon elővétele. A beépített csúcsminőségű mikrofonok és a zajszűrő segítségével a WH-CH520 csökkenti a környezeti zajok beszűrődését hívás közben, így még hangos háttérzajok közepette is zavartalanul lehet vele telefonálni.

A WH-CH720N és a WH-CH520 is rendelkezik multipont csatlakozással, egyszerű gombos kezelhetőséggel és hangvezérléssel**. Mivel a Swift Pair és a Fast Pair funkcióval a csatlakozás még egyszerűbb, ezek a fejhallgatók ideálisak a mindennapi használatra.

A fenntarthatóság jegyében tervezve

A Sony ezeket a fejhallgatókat a környezetvédelem nevében tervezte. A WH-CH720N és a WH-CH520 csomagolásában***  nincs műanyag, amelyet az alacsony toxicitású gyártási elvek alapján és a Sony "Road to Zero" környezetvédelmi programjának megfelelően terveztek. Mindkét fejhallgató újrahasznosított műanyagokat is tartalmaz****.

Árazás és elérhetőség

A WH-CH720N fekete, kék és fehér színben kapható, és 2023 márciusától lesz megvásárolható 150 eurós ajánlott fogyasztói áron.

A WH-CH520 fekete, kék, fehér és bézs színben kapható, és 2023 márciusától lesz megvásárolható 70 eurós ajánlott fogyasztói áron.

____________________

*Bluetooth csatlakozás, valamint a kikapcsolt DSEE és AAC kodek esetén az akkumulátor élettartama zenelejátszás során legfeljebb 35 óra. A használati órák a körülményektől függően rövidebbek lehetnek.

**A WH-CH720N hangalapú asszisztens lehetővé teszi, hogy az "Ok Google" vagy "Alexa" kimondásával kihangosított segítséget kapjon. 
A WH-CH520 támogatja a hangvezérlést – a lejátszás/hívás gomb megnyomásával segítséget kaphat a Google-től vagy Siritől.

***A bevonó és ragasztóanyagok nem tartoznak ide. Ez régiónként változik.

****Újrahasznosított műanyagot használnak a fejhallgató testének több részében, ami változhat.