Új LIFEBOOK noteszgépekkel jelentkezik a Fujitsu

Kütyü Magazin, 2023. május 22. 13:25

A Fujitsu bemutatta a legújabb, 13. generációs Intel processzorok teljesítményét és kényelmét kiaknázó, új noteszgépeit. A modern üzleti felhasználóknak szánt eszközök kategóriavezető mobilitása és nagy teljesítménye fejlett biztonsági funkciókkal párosul. 

Könnyen hozzáférhető fő alkatrészeiknek köszönhetően a modellek kényelmesen szervizelhetők és bővíthetők, így a rendszerfrissítés gyorsabban és költséghatékonyabban elvégezhető. Ez a hosszabb életciklushoz és ezen keresztül a fenntarthatósághoz is hozzájárul. Az Intel Evo vPro platform követelményeit figyelembe véve megtervezett, új LIFEBOOK noteszgépek jobb reagálókészséget, gyors töltést és azonnali éledést biztosítanak felhasználóiknak. 

• A LIFEBOOK U5313X átalakítható „kettő az egyben” táblagép 16:10 képarányú kijelzővel és opcionálisan kis fogyasztású LCD-technológiával, amely akár 14%-kal is növelheti az akkumulátor-üzemidőt a zavartalanul produktív munkavégzés érdekében. Az induktív töltéssel pár másodpercen belül feltölthető AES-toll egész nap támogatja a stresszmentes és pontos digitális írást és rajzolást.

 

• Az új ezüst-fehér házba szerelt, ultrakönnyű LIFEBOOK U9413 kerete feltűnően keskeny, aminek köszönhetően a felhasználók több tartalmat láthatnak az optimalizált, 16:10 képarányú, 14 hüvelykes kijelzőn. Továbbfejlesztett hőteljesítményének köszönhetően még a legfejlettebb irodai alkalmazások is csendesen futnak a rendszeren, így semmi nem vonja el a felhasználó figyelmét a koncentrált munkáról. Az FHD webkamera tiszta és részletgazdag képet nyújt a videóhívásoknál. A Microsoft Hello hitelesítést támogató infravörös érzékelővel ellátott kamera fokozza a biztonságot, mivel rossz fényviszonyok között is képes az arcfelismerésre és a hitelesítésre, sőt teljes sötétségben is működik. 

 

• Az ultrakönnyű, ezüst-fehér, átalakítható LIFEBOOK U9313X olyan felhasználóknak készült, akik számára a mobilitás az elsődleges szempont. A mindössze 998 gramm súlyú eszköz akkumulátor-üzemideje az egész napot lefedi. 5G-csatlakozása maximumra növeli a produktivitást, ergonomikus formatervét induktív töltést biztosító tolltartó teszi teljessé. 

 

• A LIFEBOOK U7 sorozathoz tartozó, 16 hüvelykes LIFEBOOK U7613 noteszgép 16:10 képarányú kijelzővel rendelkezik. Fenntarthatóságához az egyszerű bővítés és akkumulátorcsere is hozzájárul. A Fujitsu a LIFEBOOK E5 sorozatot is stabil, tartós platformmá fejlesztette, 24 hónapos életciklussal. Ideális választás a folyamatosan és megbízhatóan működő eszközt kereső vállalkozások számára. Mindkét sorozat ugyanazt a szállítóspecifikus portreplikátort használja egyedi dokkolómegoldásként. 

 

• A LIFEBOOK E4 sorozat fontos belépő szintű üzleti eszközzel egészíti ki a mobil portfóliót. Kifejezetten olyan irodai felhasználóknak készült, akiknek költséghatékony céges funkciókat nyújtó, nagy teljesítményű, jól felszerelt noteszgépre van szükségük. 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu új noteszgépei már jelenleg is kaphatók, rendszerspecifikációtól és országtól függő áron.