Nagyobb portsűrűségű switchek kisvállalkozások számára

Kütyü Magazin, 2023. szeptember 27. 15:43

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

A Zyxel GS1915 switchek robusztus megbízhatóságukkal sok éven át garantálják az üzleti hálózati infrastruktúra problémamentes működését. Az üzembe helyezés és a kezelés hatékonyságának maximalizálása érdekében a Zyxel a GS1915 sorozatú switcheket azokra a kulcsfontosságú funkciókra és szolgáltatásokra összpontosítva tervezte, amelyeket a kisebb vállalkozások elvárnak a hálózati eszközöktől, például az egyszerű kezelés és a megfelelő sebesség.

Emiatt minden GS1915 sorozatú switch támogatja a távoli kezelést a Nebula felhőplatformon keresztül, amely bármely modern webböngészőből, illetve az Android és iOS (iPadOS) eszközökkel egyaránt komptatibilis Nebula Mobile alkalmazáson is elérhető. A Nebula az összes fontos hálózatfelügyeleti funkciót biztosítja egy könnyen navigálható környezetben, kiküszöbölve a speciális szoftverek vagy hardverek többletköltségeit. Mondanunk sem kell, hogy a switchek a helyszínen is kezelhetők, hagyományos módon.

Az összes GS1915 sorozatú kapcsoló kizárólag gigabites Ethernet porttal van felszerelve, mivel a kisebb vállalkozások általában nem használnak üvegszálas portokat. Ez lehetővé teszi a GS1915 sorozatú switchek méretének és árának csökkentését, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy nem kell fizetniük olyan szolgáltatásokért, amelyekre valójában nincs szükségük.

A számítógépek, szerverek és egyéb hálózati eszközök összekapcsolása mellett a Zyxel GS1915 switchek egy másik fontos szerepet is betöltenek az üzleti IT infrastruktúrában. A PoE-képességgel rendelkező (Power over Ethernet) modellek képesek vezeték nélküli hozzáférési pontok, biztonsági kamerák, VoIP telefonok és egyéb olyan eszközök tápellátására, amelyek egyébként más forrásból külső tápegységet igényelnének. A GS1915 switchek 8 és 24 Ethernet portos modelljei egyaránt támogatják a PoE funkciót.

Az irodák és a kisebb vállalkozások igényeinek kielégítésére tervezett Zyxel GS1915 switchek négy kivitelben kaphatók az egyedi telepítési követelményeknek megfelelően:

A GS1915 sorozatú switchek szabadon kombinálhatók más Zyxel hálózati eszközökkel. Amennyiben ezek az eszközök támogatják a hálózatkezelést a Nebula felhőhálózaton keresztül, a teljes hálózati infrastruktúra egyetlen helyről felügyelhető és kezelhető.

Zyxel Nebula Starter Kit: kiváló ár-érték arány

A Zyxel egy nagy értékkel bíró csomagot is kínál, amely egy GS1915-8EP switchet és két NWA90AX vezeték nélküli hozzáférési pontot tartalmaz. A csomag hatékony és könnyen kezelhető megoldást kínál a vállalkozások számára Ethernet és vezeték nélküli hálózatokhoz egyaránt, lehetővé téve számukra, hogy a Nebula felhőplatformon keresztül kezeljék hálózati infrastruktúrájukat.

A nagy teljesítményű Wi-Fi 6 dual-radio vezeték nélküli hozzáférési pont, a Zyxel NWA90AX a következőket kínálja a vállalkozások számára:

A jó ár-érték arányú Zyxel Nebula Starter Kit ára 15%-kal olcsóbb, mintha külön-külön vásárolná meg az eszközöket.