RCA Jet Stream mp3-lejátszó sportolóknak

Kütyü magazin, 2007. január 9. 11:00
{mosimage}Azoknak, akik edzéshez is használnak mp3-lejátszót a legnagyobb problémát a készülék és a fülhallgató közötti vezeték okozza. Néhányan ruházatuk alá próbálják elrejteni a vezetéket, s vannak, akik a hátukra próbálják csiptetni a készüléket, hogy az futás közben ne legyen útban. Az RCA Jet Stream mp3-lejátszója a gyártó szerint egy egyedülálló vezeték nélküli megoldást ajánl a problémára.
 
A Jet Stream a mobiltelefonoknál használatos vezeték nélküli technológiáktól eltérő, új megoldást kínál. Ennek köszönhetően kiszűrhető a más vezeték nélküli készülékek keltette interferencia, az elemek élettartama is meghosszabbodik, valamint a zene minősége sem marad el a hagyományos, vezetékes fülhallgatók minőségétől.





Hangminősége az FM rádiók vagy a digitális TV adások dinamikatartományánál is jobb, a fülhallgatóba épített akkumulátorral 12 óráig képes működni egy feltöltéssel. A Jet Stream vízcseppálló, stopperrel és testtömeg-index kalkulátorral szerelték fel. Az mp3-fájlok lejátszása mellett WMA- és WMA DRM-fájlokat is képes kezelni. Az egységet dal- és előadó-információk (ID3) megjelenítésére alkalmas, 1,5 colos OLED kijelzővel szerelték fel, a beépített FM rádióból közvetlen felvételre is képes. Az RCA Jet Stream 1 gigabájtos memóriával, a tengerentúli üzletekben körülbelül 149 dolláros áron lesz kapható.

Forrás: RCA

Kapcsolódó cikkek: