USB adathordozó, mely másra is használható – Duet

Farkas Norman, 2011. augusztus 29. 16:05

A Duet elsősorban a hölgyeket célozza meg, ugyanis az eszköz amellett, hogy – változattól függően - akár 16GB adat tárolására képes, erotikus masszázshoz is kiváló.

A módfelett szokatlan kütyü ötlete Ti Chang és Miachael Topolovac agyából pattant ki. A tervezők azt vették figyelembe, hogy a nők többségének nem tetszik az erotikus masszázsrudakhoz tartozó töltők nagy mérete, s eszükbe jutott, hogy miért ne használhatná ki egy ilyen eszköz is az USB nyújtotta előnyöket. A Duet tehát egy USB-ről tölthető vibrátor, mely adathordozóként sem utolsó.

Maga a készülék testünkre ártalmatlan szilikonból és fémből készült, belsejében pedig néhány kis motor található, melyek – a diszkréció érdekében – elég csendesek működés közben. 5 lépésben szabályozható a vibrátor teljesítménye, egy töltéssel pedig akár 4 órán keresztül képes működni.

A készülék ára 139-től 349 dollárig terjed annak tárolókapacitásától függően. Véleményem szerint igen kelendő lesz a Duet, hisz a szex képes eladni bármilyen terméket.

Érdekesen reagálnék, ha egy ismerősöm, vagy munkatársam egy Duet-et adna nekem, hogy megosszon velem bizonyos fájlokat, hisz ez egy rendkívül személyes tárgy is amellett, hogy az üzlet és az öröm nem mindennapi egyesítését „követték el” vele. Te mit gondolsz?