Ultrarövid vetítési távolság és 3D - Canon LV-8235 UST projektor

Kütyü Magazin, 2011. szeptember 1. 14:24

A Canon LV-8235 UST projektorral a felhasználók 2500 lumenes fényerővel már nagyon közelről is kiváló minőségű képet vetíthetnek. Az új modell a Frame Sequential megjelenítési módszerrel 3D megjelenítésre is alkalmas.

Az LV-8235 UST különösen oktatási és üzleti környezetben hasznos, ugyanis kisebb az árnyékolás, és a fény sem világít az előadó szemébe. A beépített 10 W-os hangszóróval pedig külső hangrendszer nélkül is jól hallható egy osztály- vagy tárgyalóteremben. A készülék ideálisan használható az oktatási szektorban alkalmazott interaktív táblákkal is, színkorrekciós funkciója pedig biztosítja a természetes színvisszaadást még akkor is, amikor az előadó színes felületre vagy táblára vetít. A projektorral a nagy, 2000:1 értékű kontrasztaránynak köszönhetően mélyfekete színeket és életteli képeket is vetíthetünk.

A takarékos üzemmódban 3.000 órás üzemidőt biztosító izzó minimálisra csökkenti a karbantartási szükségleteket, és alacsonyan tartja a teljes fenntartási költséget. Az Auto Set és Auto PC funkciókkal felszerelt projektor beállítása pedig egyszerű és gyors. Az LV-8235 UST modellel számos különböző digitális és szélesvásznú eszközről vetíthetünk, például HDMI-bemenettel és WXGA – 1280 x 800 felbontású, 16:10 képarányú, szélesvásznú – megjelenítéssel laptopokhoz is használható.

A projektor további alkalmazási területei közé tartoznak többek között a múzeumokban, kiállításokon vagy bemutatókon használt alacsony költségű installációk, illetve azok a digitális tartalomszolgáltató rendszerek, ahol a képméret 150 és 275 cm közé esik.

Az LV-8235 UST 2011 novemberétől lesz elérhető Európában.