Dell Inspiron 14z - Szeptember végén

Kütyü Magazin, 2011. szeptember 2. 12:25

A berlini IFA kiállítás első napján mutatkozott be a Dell laptopja, amely megnyerő külsejével és ígéretes teljesítményével próbálja felhívni magára a figyelmet.

Az Inspiron 14z a Dell erőteljes, ugyanakkor vékony termékeket felvonultató családjának legfrissebb darabja. Az XPS15z után az Inspiron 14z is kompromisszumok nélküli megoldást nyújt a felhasználóknak, elérhetőbb áron.

Az Inspiron 14z második generációs Intel Core processzorral, HD kijelzővel, beépített HD webkamerával és SRS Premium hangrendszerrel érkezik. A 6 cellás akkumulátor 9 óra megszakítás nélküli működést biztosít, eleget téve az otthoni felhasználás, a munkahelyi feladatok, szórakozás és a kapcsolattartás által nyújtott követelményeknek.

A laptop akár 8GB memóriával és akár 750GB-os háttértárral is választható, emellett optikai DVD-RW meghajtóval és a jól ismert Dell Stage szoftverrel érkezik. Ez utóbbinak köszönhetően a felhasználók médiatartalmai egy kattintással elérhetőek, a Nero SyncUP pedig egyszerűen szinkronizálja a laptopot más, Stage szoftvert futtató Dell eszközzel az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül.

A Dell Inspiron 14z szeptember végén érkezik, fekete és piros színben lesz elérhető. A Windows 7 operációs rendszerrel a boltokba kerülő gép beépített médiakártya-olvasóval, valamint WiFi, Bluetooth 3.0 és USB 3.0 támogatással is kecsegtet.